Web sitesi nasıl olmuş

Elinize sağlık hocam gayet güzel peki amacı nedir?
Çok teşekkür ederim, üniversite final ödevi için.

Goz yorucu, goze hitap etmiyor. Yazilar net degil tam okunmuyor. Yazilar saga ve sola biraz alakasiz bolunmus. 2010'lar web sitelerinden cikmis gibi daha cok.
Yani ben başlangıç olarak nasıl diye sormalıydım, doğrudur ama zaten üniversitede final ödevi için yapıyorum. Photoshop üzerinden yapıyorum bir de, başlangıç seviyesi.

Gayet iyi başalarıların devamını dilerim
Çok teşekkür ederim.

Tasarım güzel. Site ne işe yarayacak hocam
Öncelikle yorum için teşekkürler. Üniversite web design dersim var, finalim için yaptım. Ama başlangıç seviyesindeyim diyebilirim. Henüz tam bilmiyorum.

Bana pek güzel gözükmedi, sitenin ne olduğu da belli olmadığı için kafamda örtüşemedi beğenemedim.
Sitenin ne olduğu belli değil zaten, ama ben bu soruyu başlangıç seviyesi diye sormalıydım. Sadece bir final ödevi için daha önce hiç yapmadığım bir şey yapmaya çalıştım. Yani web site tasarlamak. Ama burda tamamen hayal gücüyle bir şey yaptım. Yani nvidia ile alakası yok aslında, daha doğrusu realite ile alakası yok.

Bana pek güzel gözükmedi, sitenin ne olduğu da belli olmadığı için kafamda örtüşemedi beğenemedim.
Hocam bu arada dediğiniz gibi üst kısım cidden fazla büyük durmuş, onu küçültünce çok daha hoş oldu. Teşekkürler öneri için.

Son düzenleme:
Yeni başladıysanız tebrik ederim, güzel bir adım olmuş fakat fontlar kötü duruyor ve her şey çok karışık. Site tasarımlarında daha anlaşılabilir ve sade olması önemli bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı