Portfolyo sitesi için en uygun domain ve Wordpress hosting sitesi nedir?

Byperest

Megapat
Daha fazla  
Selamlar,

Portfolyo sitemi yeniden yapılandıracağım dolayısıyla ucuz bir domain ve hosting sitesi arıyorum. Elementor Pro kullanacağım web siteyi oluşturmak için o yüzden Wordpress olmalı. İçerisinde video ve fotoğraf portfolyomu yükleyeceğim için bunların hızlı açılması önemli. Tabi ki bu fotoğraf ve videoların boyutları optimize edildi zaten.

Varsa tavsiyeleri olan yorumlarınızı bekliyorum.

Domain: En ucuz neredeyse oradan
Hosting: Natro hariç herhangi bir firmadan.

Hosting için hostinger bile yeterli olacaktır sizin için. Veridyenede bakabilirsiniz.
Domainde ilk alıma özel natro ve bazı firmalar kampanya yapabiliyor onlara bakın.
com.tr uzantılı düşünürseniz dahada uyguna gelecektir. (50-100₺)

Domain: En ucuz neredeyse oradan
Hosting: Natro hariç herhangi bir firmadan.

Hosting için hostinger bile yeterli olacaktır sizin için. Veridyenede bakabilirsiniz.
Domainde ilk alıma özel natro ve bazı firmalar kampanya yapabiliyor onlara bakın.
com.tr uzantılı düşünürseniz dahada uyguna gelecektir. (50-100₺)
Hostingi Wix'den, domain için de hostingcomtr kullanıyordum. Wix çok kötü sonuçlar verdi bana. Eklemeyi unuttum kurumsal e-posta da dahil olsa çok iyi olur hostingin içine :D
Vercel üzerinden ücretsiz yayınlayabilir. Namecheap üzerinden Domain alabilirsin. Ya da Cloudflare üzerinden.
Bakayım bunlara da teşekkür ederim.

Merhaba, WordPress olmalı demişsiniz ama isterseniz scriptlerede bakabilirsiniz. Ayrıca domaini ne kadar süre alacağınıza göre değişir ancak .com düşünüyorsanız turhost veya turkticaret tercih edebilirsiniz, hosting olarak çeşitli firmalardan ucuz bir cPanel'i yıllık veya 6 aylık alarak daha uyguna getirebilirsiniz. Firma önerisi istiyorsanız yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı