Posta pulu nereye verilir?

Mecbur istiyorlar hem de 300 TL, mail ve internet üzerinden devamsızlık yapılıp yapılmadığı iletiliyor ama yasal olarak da posta gönderilmesi zorunluymuş, saçma.

Zorunlu değil. Zamanında birkaç bakan okullara para, pul, kağıt vb. şeylerin verilmemesi konusunda uyardı. Yanlış hatırlamıyorsam bu bakanlar Nabi Avcı, İsmet Yılmaz, Ziya Selçuk ve mevcut bakan Yusuf Tekin. İlçe Milli Eğitim'e ve CİMER'e şikayet et.

Zorunlu değil. Zamanında birkaç bakan okullara para, pul, kağıt vb. şeylerin verilmemesi konusunda uyardı. Yanlış hatırlamıyorsam bu bakanlar nabi avcı, ismet yılmaz, ziya Selçuk ve mevcut bakan Yusuf tekin. İlçe milli eğitim'e ve CİMER'e şikayet et.

Hocam şikayet vs uğraşamam şimdilik verip geçeyim diyorum, 4 sene içinse sıkıntı yok ama her sene 300-400 verceksem olmaz.

Ayrıca nereye veriyor bu posta pulunu?

Hocam şikayet vs uğraşamam şimdilik verip geçeyim diyorum, 4 sene içinse sıkıntı yok ama her sene 300-400 verceksem olmaz.

Ayrıca nereye veriyor bu posta pulunu?
Her sene isterler muhtemelen. Vermezsen de sana bir şey yapamazlar. Posta pulunu okula vereceksin. Ama ben her ne olursa olsun vermezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı