Potansiyometre'ye WD40 sıkılır mı?

Baguvix61

Hectopat
Daha fazla  
Logitech direksiyonumun pedalında kendi kendine basma gibi şeyler oluyor aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşta konuya WD40 sıktım düzeldi vs. yazmış fakat internetten baktığımda potansiyometre'ye WD40 değil de kontak sprey sıkılması gerektiğini söylemişler. Ne yapmalı?

Kanka ben fanlara wd40 sıktım şuanda sıkıntı yok bence sıkılır potansiyometreyede sıkıntı çıkmaz düzgün dönüyorsa sıkıntı yoktur.

Logitech direksiyonumun pedalında kendi kendine basma gibi şeyler oluyor aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşta konuya WD40 sıktım düzeldi vs. yazmış fakat internetten baktığımda potansiyometre'ye WD40 değil de kontak sprey sıkılması gerektiğini söylemişler. Ne yapmalı?

Yağsız kontak spreyi en uygunudur. Yağlı bir şey sıkmanızı önermem daha kötüde olabilir.

Benim de DFGT direksiyon setim var fren pedalı Full basılı gözüküyor gaza basınca azalıyor çözüm buldunuz mu?

Benim de DFGT direksiyon setim var fren pedalı Full basılı gözüküyor gaza basınca azalıyor çözüm buldunuz mu?
Ben Kontak sprey sipariş ettim yarın gelecek ama sizin sorununuz büyük ihtimalle gaz ve freni birleşik kullanmaktandır ayarlardan kapatın bunu asettoda yaşadığınızı düşünüyorum

Ben kontak sprey sipariş ettim yarın gelecek ama sizin sorununuz büyük ihtimalle gaz ve freni birleşik kullanmaktandır ayarlardan kapatın bunu asettoda yaşadığınızı düşünüyorum.

Hayır driverdan denedim yine oluyor fren pedalının hiçbir işlevi kalmadı açtım baktım bir sorun gözükmüyor kontak spreyini deneyince sonucu söylerseniz çok sevinirim.

Hayır driverdan denedim yine oluyor fren pedalının hiçbir işlevi kalmadı açtım baktım bir sorun gözükmüyor kontak spreyini deneyince sonucu söylerseniz çok sevinirim.
Bu sabah kargo geldi ve temizliği yaptım. City Car Driving'de test ettim ve düzeldi. GHUB üzerinden bakınca debriyaj sanki basıyormuş gibi kalıyor ama etki etmiyor sadece çalışıyor gibi gösteriyor yani üstteki çizgilerde etkileşim olmuyor ki bu oyunlarda ölü bölgeyi biraz açarak düzelir. Gaz pedalında sıkıntım vardı o düzeldi. Bastığım kadar basıyor. Şimdilik güzel sıfır hali gibi olmadı tabi ama eskisi gibi değil.
Güncelleme: sürüşte yine oluyor :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı