Exsa
Decipat
Tamam attığım PSU işini görecektir.İsmini hiç duymadım siz neye göre belirliyorsunuz iyi olduğunu?
Psu dan pek Anlamadığım için buraya soruyorum zaten.
Tamam attığım PSU işini görecektir.İsmini hiç duymadım siz neye göre belirliyorsunuz iyi olduğunu?
Attığı psu iyimi sizce?FSP değil Frisby'yi diyorsanız anlarız ama FSP'ye kalitesiz demek gibi bir saçmalık olmaz.
İsmini duymamanız kötü olduğu anlamına gelmez.Forumlara vs bakarsan zaten anlarsın kalitesini.Arkadaşımda aerecool kullanıyor gayet memnun.Herhangi bir sorunla karşılaşmadı.Her atılana kalitesiz diyorsunuz hocam.İsmini hiç duymadım siz neye göre belirliyorsunuz iyi olduğunu?
Evet.Attığı psu iyimi sizce?
Kalitesiz demiyorum hiç ismini duymadığım için böyle bir terim kullandım kusura bakmayın siz daha iyi bilirsiniz.İsmini duymamanız kötü olduğu anlamına gelmez.Forumlara vs bakarsan zaten anlarsın kalitesini.Arkadaşımda aerecool kullanıyor gayet memnun.Herhangi bir sorunla karşılaşmadı.Her atılana kalitesiz diyorsunuz hocam.
Evet.
Sorun değil hocam.FSP iyidir bu arada alabilirsin.Kalitesiz demiyorum hiç ismini duymadığım için böyle bir terim kullandım kusura bakmayın siz daha iyi bilirsiniz.
Hocam 1k zorlar beni birazSorun değil hocam.FSP iyidir bu arada alabilirsin.
Ozaman aerecool veyaHocam 1k zorlar beni biraz
Hocam 1k zorlar beni biraz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.