- Makaleler
- 12
Ne almalıyım peki? 1-2 ay sonra değişirim büyük ihtimalle.
Bütçen ne kadar?
Bir insan neden konusuna yazılan mesajları okumaz ki? Tuhaf.
Bütçen ne kadar?
Marka olarak sordum. O yüzden birşey de yazmadım bütçe olarak.Bir insan neden konusuna yazılan mesajları okumaz ki? Tuhaf.
Corsair desem patlayanı da var, patlamayanı da. Cooler Master desem kötü olanı da var, iyi olanı da. Burada marka değil bütçen olayı belirliyor. Patlayan Corsairler, Cooler Master'ler bile var yani. Bunlar kaliteli olarak görülen markalar.Marka olarak sordum. O yüzden birşey de yazmadım bütçe olarak.
Bomb Has Been Planted (40 Seconds)
600-700Corsair desem patlayanı da var, patlamayanı da. Cooler Master desem kötü olanı da var, iyi olanı da. Burada marka değil bütçen olayı belirliyor.
Alınır, savaşta iyi kullanırsın.
Kasa idare eder de güç kaynağı kötü. Bütçen ne kadar?
Oyun + ders. Oyun olarak çok zorlayan oyun oynamayacağım için bunu seçtim. Ekran kartı konusunda AMD bilerek seçmedim. Yoksa RX 6600 sistem toplanabileceğini bende biliyordum.Hem PSU kötü hem sistem. Fiyatına değmez. O paraya alasını toplarsın. Toplam sistem için bütçe ve kullanım amacın nedir?
Oyun + ders. Oyun olarak çok zorlayan oyun oynamayacağım için bunu seçtim. Ekran kartı konusunda AMD bilerek seçmedim. Yoksa RX 6600 sistem toplanabileceğini bende biliyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.