Power Boost kasanın Power tuşunda temassızlık var

Daha fazla  
Merhaba 1 yıllık bir sistemim var. Power Boost marka bir kasası var. 1 senedir kullanıyorum fakat son birkaç ayda Power tuşunda sıkıntı oluştu. Arada tek tıklamada açılıyor arada uzun basılı tutunca açılıyor yani bence temassızlık yapıyor. Bir düzeltmesi var mıdır acaba? Anakartın köşesine bağlanan minik kasa kablolarını çıkarıp tekrar düzgünce taktım ve hiçbir şey değişmedi. Önerileriniz nedir acaba?

Genelde buton mekanizmasının bizzat kendisinden kaynaklanır. Kablolar ile vs alakalı değildir. Ara ara çalışıp ara ara çalışmamasının sebebi bu. Çok sofistike bir switch yoksa bilgisayarcılar tamir eder. Yok eğer sofistike bir şey ise hiç uğraşmayıp aşağıdaki gibi bir şey satın alabilirsin. Kasanın bir yerinden dışarı çıkması gerekiyor bu kablonun, akabinde ister kasa üzerine yapıştır / ister masaya yapıştır. Benim önerim kasaya dikkatli şekilde yapıştırman olur. Masaya yapıştırınca kasanın hareket kabiliyetini azaltırsın, hiç yoktan kasayı alıp götürebilme - taşıyabilme şansın olur, statik bir hale çevirmemiş olursun.

1763063798917.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı