Power Boost PSU alınır mı?

Resul SERTDEMİR

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar, İtopya'dan bir sistem siparişi verdim aman aman bilgisayar kasasına hakim değilim ve orta/giriş seviyeli sistem almamıştım hiç fakat biraz araştırmalar sonucu Power Boost PSU hakkında duyumlar aldım. Bu kasa ve PSU kullanılır mı? Sorun çıkarır mı bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Sistem:
i5 12400F.
ASUS RTX 4060 Dual OC Edition.

Power Boost PB-P801ab 650W 80+ Bronze​

İlgili kasa ve PSU: PowerBoost PB-P801AB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Siyah Kasa | ITOPYA

İyi sosyaller arkadaşlar, İtopya'dan bir sistem siparişi verdim aman aman bilgisayar kasasına hakim değilim ve orta/giriş seviyeli sistem almamıştım hiç fakat biraz araştırmalar sonucu Power Boost PSU hakkında duyumlar aldım. Bu kasa ve PSU kullanılır mı? Sorun çıkarır mı bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Sistem:
i5 12400F.
ASUS RTX 4060 Dual OC Edition.

Power Boost PB-P801ab 650W 80+ Bronze​

İlgili kasa ve PSU: PowerBoost PB-P801AB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Siyah Kasa | ITOPYA

Patlamak istiyorsan neden olmasin FSP xigmatik MSI High Power Corsair gibi PSU'lari alın.

Alınmaz. Frisby PSU vardı bende çok kez arıza verdi. Aynı şeyin laciverti olduğu için belirtmek istedim. Ha bir de anakartı yakmıştı.

Patlamak istiyorsan neden olmasin FSP xigmatik MSI High Power Corsair gibi PSU'lari alın.

Anladım... 1-2 ay idare edebilir mi değiştirmem gerekirse hangi PSU'yu almalıyım bu sistem için?

İsminde Game bulunan markalara para verilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı