SilverStone 600W Strider Essential Serisi 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bilgisiz kullanıcılar yine aynı argümanları tekrar etmeye başlamış. Ben aldım bir şey olmadı. Bu argüman ile ürünlerin kalitesiz olduğu gerçeğini çürüttün. Tebrik ederim.
Çin üzerinden toplu olarak ucuza aldıkları kalitesiz ürünlerin üstüne marka basıp satıyorlar. İki kuruş az ödemek için riske girmeye gerek yok. Bu ürünler arasında kalite farkı yok. İsmi daha havalı durduğu için kaliteli olduğunu sanıyorsunuz.
SilverStone 600W Strider Essential Serisi 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ryzen 3 APU ile kullanıyorum Powerboost 400W yaklaşık 1 sene oldu patlasaydı çoktaan patlamıştı şimdi elimi güç kaynağına götürüyorum buz gibi ısınma dahi yok.
Powerboost VK-1622 kasa ile beraber zamanında 250 TL'ye almıştım pişman değilim.
Birincisi sıcaklık elle değil programlar vasıtası ile ölçülür. İkincisi artık anlayın şunu bir şeyin sizde sorun çıkarmaması o ürünün iyi veya kaliteli olduğunu göstermez.