Power Boost PSU alınır mı?

Yani dostum bi bakıma öyle. Fakat sistemin ''Taşıyıcısı olarak'' nitelendirilebilecek bir parçanın, bence kaliteli seçilmesi gerek. Aksi taktirde, daha büyük bir masraf çıkabilir.

Bir şey bilmediği konular hakkında atıp tutmak moda olmuş sanırım. PowerBoost bazen çinden bazen de fiyatı hafifletmek için kendi dandik parçalarından PSU veya kasa meydana getiren bir firmadır. Sizin elinize geçen model iyi çıktı diye her alanın ki iyi çıkacak diye bir şey yok. 150 100TL ekleyip uzun yıllar gidecek ve daha iyi malzeme kalitesine sahip bir ürün varken niye böyle saçma sapan markalardan alasınız? Malzeme kalitesi deyince dışının malzemesi falan anlayan arkadaşlar olacaktır içinde ki borusundan tut yazılımı bile bir kalite örneğidir lütfen birbirimizi kandırmayalım. @kostantiniyye @Ali Reyiz @Davut.pk @Yunus11111

Powerboost 400W PSU kullanıyorum. "PoWeRBosT pAtLıyoR moruQ" diyenlere bakm.a Ryzen 3 2200G sistemle kullanıyorum ve ısınma dahi yok.
PSU ile ısınmayı nasıl bağladın bilmiyorum ama sen böyle devam et.
Elektrikler kesilince sistemi eline alırsan kendi düşen ağlamaz arkadaşım.

Yazar(yani ben):10 yıldır çöp bir PSU kullanan insan.

Benim kasasa cooler masrer 600w varmış. Toplarken almıştım bilmiyordum çıkarıp bakmaya da üşeniyordum. Benim aklımda hadron marka diye kalmıştı. Rtx2080 süper kullanıyorum şu an cooler master kullanıyorum sorun yok. Elektrik kesintisi bir yana kendim bile arka sigortadan kapatıp açıyorum gönül rahatlığıyla.

Ha bilmeyen arkadaşlar bana en az 700w psu vs dedi bunun için de teknobiyotiğin videosunu izleyin. 600w ile rtx 3090 kullanıyor. Zaten amaçları bu hurafeye bir cevap vermek. Benim işlemci ram ekran kartı ramler hdd ve ssdler bile hepai tam güç çekerse bile maks 330 w çekiyor. Kaldı ki 4k ultra ayarlarda oynuyorum. İşim olmadığında da minningi acıyorum hiç sorun yaşamadım. Zaten şu prize elektrik ölçer (ampermetre galiba) taktım maks 280w çekti prizden nadiren 289w. Ki bu sayede bana aylık 300 tl fatura geleceğini iddia edenler de yalanlandı. 30 gün minning yaptım her ay 150 gelen fatura 240tl geldi. Anlayacağınız iyice araştırın bence de. Bana ikinci sistem için lazımdi aslında. Bendekinden memnundum markasına bakamiyordum. Geçen işlemci değişirken dur şuna da bakayım dedim cooler master imiş zaten. İkinci alırsam everest ya da ikinci el 450w cooler master alırım zaten sıfırı 300tl

Power Boost 400W PSU kullanıyorum "powerbost patlıyor moruq" diyenlere bakma Ryzen 3 2200G sistemle kullanıyorum ısınma dahi yok.

Katılıyorum, tamam kalitesiz bir PSU, bozulmama garantisi yok fakat fiyatı gayet uygun ve en az 2 sene rahat götüreceğini tahmin ediyorum. Bütçe yoksa alınır 500-600 TL'lik PSU alacak paran olsa zaten onu alırsın hiç sormazsın ki alınır mı bu diye ama yine de hiçbir markaya çok güvenmemek lazım çünkü elektronik işi şans işi 1000W 80+ PSU alırsın 2 güne bozulabilir ya da 50 TL'ye noname PSU alırsın 2 yıl kullanırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı