Power Boost PSU kötü mü?

Bütçe 1500 TL sanırım.

Bütçeyi aşabilirim diyorsanız bu daha iyi bir modeldir.

Almış çoktan hazır sistemle beraber.

Bende de var sıkıntı olmadı henüz
sıkıntı cıkarttı mı kanka

Sinerji'den hazır sistem aldım, kasa modeli "Power Boost VK-G3403S 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa" kasa içerisinde gelen PSU da yüksek ihtimalle aynı markaya ait. Sorum şu: Forumlarda bu markanın çok kötü olduğunu ve PSU'ların sisteme ciddi zarar verebileceği yazıyor sizce ne kadar doğru. Sistemle birlikte gelen PSU'yu değiştirmeli miyim?
sıkıntı cıkarttı mı psu

Hayır 1.5 sene olacak hala daha sağlam.

Bende de aynısı var hocam PB1882b benim de aynı şekilde 1.5 senem olacak Vatan Bilgisayar'dan almıştım bende bugünde ekran kartı siparişi verdim ama arkadaşların yorumları ışığında takmayacağım sanırım 2-3 ay ay daha bekleyip yani ekran kartımın borcunun bitmesini bekleyip thelmaker marka PSU almayı düşünüyorum uzun vadede gerçekten götürmez gibime geliyor ama APU olarak kullanmıştım gayet iyiydi Marvel's Spider-Man Outlast Trials PES 2021 gibi oyunları oynamıştım ki bu oyunlar ağır oyunlar yük bindiren oyunlar hem işlemciye hem de tabii PSU'ya hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor o yüzden size de önerim çok güvenmeyin PSU'lara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı