POWER BOOST VK-G3904S kasada RGB ve fan ayarı var mı?

Screpie

Hectopat
Daha fazla  
Yaz yaklaşıyor ve bu bahaneyle aileme bilgisayar aldırmayı kabul ettim. Fakat aklımda soru işaretleri var mesela kasa POWER BOOST VK-G3904S. Ben bu kasada RGB ayarı ve kasa fan ayarı yapabiliyor muyum? Bilen kişiler varsa lütfen cevap versin.

Yaz yaklaşıyor ve bu bahaneyle aileme bilgisayar aldırmayı kabul ettim. Fakat aklımda soru işaretleri var mesela kasa POWER BOOST VK-G3904S. Ben bu kasada RGB ayarı ve kasa fan ayarı yapabiliyor muyum? Bilen kişiler varsa lütfen cevap versin.
Power Boost mu mazallah parlar matlar alma sakın.

Bu arkadaşın önerdiği sistem bence gayet makul ve f/p olabilecek bir düzeyde. Kasa olarak bencede powerboost almayın. Neden derseniz bende itopya üzerinden maalesef donanım konusunda acemi olduğum zamanlarda aldım ve pişman oldum açıkcası. Ekran kartının montajını yaparken kasa arkasındaki kartı vidalayacağım bölüm yamuldu resmen :) Birde o kadar sıkmamama rağmen vida yuvası yalama oldu vida dönüp duruyor sadece :) Sırf rgb fan ve uygun olduğu için almayı düşünüyorsanız uzak durun derim. Gerekirse üzerine makul bir tutar ekleyerek çok daha kaliteli ve bilindik bir marka almanızı tavsiye edebilirim. Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı