Power Boost VK-P3305b 500W kasa alınır mı?

VENTO Mars 3x Adr. RGB + 1x Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS Kasa Hocam şu kasa ve psu nasıldır acaba buda başka bi apu sistem
Hocam link olarak atabilir misiniz ?

VENTO Mars 3x Adr. RGB + 1x Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS Kasa Hocam şu kasa ve şu psu SHARKOON SHP-650 V2 650W 80+ nasl
Sharkoon çok tavsiye etmem. Kasanın önü cam olduğu için hava akışı kötü olacaktır.

Psu Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 12 cm Power Supply Fiyatları
Diğer sistemdekine göre dahamı iyi kullanılırmı hocam

Sharkoon çok tavsiye etmem. Kasanın önü cam olduğu için hava akışı kötü olacaktır.
VENTO Mars VG04F TEMPERED GLASS Adreslenebilir RGB 3ad120mm+1 ad120mm Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Kasa - inventus Kasa

Sharkoon hocam ne iyi ne kötü ortalama işinizi görür gamebooster'dan kat kat iyidir.
Kasayı ama hocam tavsiye etmem önü cam değil mesh kasalara yönelin.
Valla hocam aynı bu sistemdede çok kasa seçeneği yok psu için yeni sistem buldum illaki bi yerden fedakarlık etmem lazım psudan korktum açikcası

Vallahi hocam aynı bu sistemde de çok kasa seçeneği yok PSU için yeni sistem buldum illaki bir yerden fedakarlık etmem lazım PSU'dan korktum açıkçası.

Hocam hangi sistemin parçaları iyi bütçenize uyuyorsa onu tercih edin PSU kasa ne olursa olsun olmadı 1 yıl sonra değiştirirsiniz. Bende 2 yıl Gamepower C4 PSU kullandım ama bir sıkıntı yaşamadım. Kısaca PSU kasayı kafanıza takmadan bir seçim yapın sonra.
Değiştirirsiniz. Bence en mantıklısı hazır sistem yerine kendiniz toplayın bir bilgisayarcıya montajlatırsınız hem kasa hem PSU istediğiniz gibi olur.

Hocam hangi sistemin parçaları iyi bütçenize uyuyorsa onu tercih edin PSU kasa ne olursa olsun olmadı 1 yıl sonra değiştirirsiniz. Bende 2 yıl Gamepower C4 PSU kullandım ama bir sıkıntı yaşamadım. Kısaca PSU kasayı kafanıza takmadan bir seçim yapın sonra.
Değiştirirsiniz. Bence en mantıklısı hazır sistem yerine kendiniz toplayın bir bilgisayarcıya montajlatırsınız hem kasa hem PSU istediğiniz gibi olur.
Kendim toplayınca ucuza gelmiyor hocam
Bu sistem iyi gibi

Kendim toplayınca ucuza gelmiyor hocam
Bu sistem iyi gibi
Güzel sistem PSU'da iyi zaten APU sistem olduğu için çok ısınmaz onun için kasa şuanlık iyidir ama yüksek bir sisteme geçtiğinizde bir mesh kasa yapıştırırsınız keyfinize bakarsınız.
Hocam bende İtopya'dan o sistemi almak istiyorum İtopya'dan sistem alınır mı?
İtopya güvenilirdir. Alınır.

Hocam bende İtopya'dan o sistemi almak istiyorum İtopya'dan sistem alınır mı?
Hocam bundan önce attığım sistem daha iyi gibi arada 1000 lira fark var ama konudada tartıştığımız gibi psusu sıkıntılı FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus
Bu sistemede bakın derim

Güzel sistem PSU'da iyi zaten APU sistem olduğu için çok ısınmaz onun için kasa şuanlık iyidir ama yüksek bir sisteme geçtiğinizde bir mesh kasa yapıştırırsınız keyfinize bakarsınız.

İtopya güvenilirdir. Alınır.
Teşekkürler hocam yardımlarıniz için çok bilgim olmadığı için sıktım sizi kusura bakmayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı