Cherax
Hectopat
Power platoon PL9263 500W. PC'yi kapattım kabloları çıkarıp tekrar taktım şimdilik düzeldi ama oyuna girip yüke girerse tekrar olabilir diye düşünüyorum. Şu an deneme imkanım yok.
Başka monitörle deneyemem. Ekran kartım RX580 8 GB işlemcim i5 10400F 16 GB RAM 1TB M.2 SSD var Power yeterli diye düşünüyorum.
Alacağını sanmıyorum. Şu sorun tekrarlarsa götürüyüm deneyim şansımı. İnşallah bir problem çıkmaz. Akım korumalı priz alacağım bir sıkıntı olursa diye madem dandik Power. Olmaz mı böyle eğer iade almazsa?
Tatlı bir dille deyin ki "hocam ben araştırmadan etmeden aldım bunu ama bu PSU bayağı dandik bir şeymiş zaten ilk aldığım bozuk çıktı, değiştirdiler ikincisinde de aynı problem var. Rica etsem ürünü iade alır mısınız?" eğer ki gelip te "dandik deel abe platoon senelerin marqası abe" falan derlerse sakın itibar etmeyin, ben araştırdım bayağı dandik bir şey bu iade istiyorum deyin.
Peki ekran kartımın bozulup bozulmadığını nasıl test edeceğim. Bildiğimiz burner programları ile test etsem çıkar mı sizce.
Peki ekran kartımın bozulup bozulmadığını nasıl test edeceğim. Bildiğimiz burner programları ile test etsem çıkar mı sizce.
PC'yi açınca bir saat sonra ekran git gel yapmaya başlıyor ve her 5 saniyede bire kadar yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.