Bu dediğinizi yaptım ama buna rağmen hata verdi... Sorunun sadece ekran kart olduğuna emin misiniz?DDU ile NVIDIA ekran kartının sürücüsünü kaldırıp WHQL bir sürüm kurunuz.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Eminim. Sadece sistem açılırken mi alıyorsunuz?Sorunun sadece ekran kart olduğuna emin misiniz?
Genelde öyle oluyor. Ama öyle olmadığı zamanlar da var. DDU ile ilk başta Nvidiayı sonra da inteli mi silmem gerekiyor?Eminim. Sadece sistem açılırken mi alıyorsunuz?
Dediklerinizi yapıp geri dönüş sağlıyacağım.İlk önce INTEL'i silseniz daha iyi olur. Sildikten sonra ilk INTEL sonra NVIDIA ekran kartının sürücülerini kurunuz.
Yine hata verdi... minidumpİlk önce INTEL'i silseniz daha iyi olur. Sildikten sonra ilk INTEL sonra NVIDIA ekran kartının sürücülerini kurunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.