"Power Supply surges detected during the previous Power on" hatası

Axpenia

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar."Power Supply surges detected during the previous Power on", bu sorunu yaklaşık 1 aydır ve haftada 1 kez alıyorum. Yani Power Supply'i değiştirdim + priz değiştirdim ama akım korumalı değil, hani ben bu sorunu şehir elektriği diye şüpheye düşüyorum çünkü eski sistemimde de 1 haftada 1 kez PC kendi kendine restart atıyordu ve sanırsam topraklanma da yok bizim ev sitesinde. Kafaya takmalı mıyım bu sorunu?

Artı olarak da şiddetli rüzgar sırasında da bu hatayı almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar."Power Supply surges detected during the previous Power on", bu sorunu yaklaşık 1 aydır ve haftada 1 kez alıyorum. Yani Power Supply'i değiştirdim + priz değiştirdim ama akım korumalı değil, hani ben bu sorunu şehir elektriği diye şüpheye düşüyorum çünkü eski sistemimde de 1 haftada 1 kez PC kendi kendine restart atıyordu ve sanırsam topraklanma da yok bizim ev sitesinde. Kafaya takmalı mıyım bu sorunu?

Artı olarak da şiddetli rüzgar sırasında da bu hatayı almıştım.

Takın hocam. Topraklandırma gerçekten önemli

Ne yapmalıyım arkadaşlar.

Bir elektrikçi çağır en temizinden. Çünkü elektrik olayları sakat şeyler. Topraklanma ve kaçak akım rolesi kurtarıcılar sınıfına giren şeyler denebilir.

Bunu kısa yoldan akım korumalı prizle halletsem etki sağlar mı peki?

Çok az bir yardımı dokunur ama fark ettiğim kadarıyla sizin orada akım bir anlık yükseliyor ve düşüyor. PSU'nun verdiği hataya göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı