Power Tuşu Bağlantı Sorunu

Alperen Uçar

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim masaüstü bilgisayarım açılıyordu ancak görüntü gelmiyor. Mouse klavyeyi çalıştırmıyordu en sonunda bir el atayım dedim, BIOS pilini çıkarttım taktım, RAM'ı çıkarıp taktım. Bir de güç tuşundan gelen 3 tane kablo vardı, çıkardım biraz bekletip tekrar taktım. Ardından güç tuşu çalışmamaya, bilgisayar açılmamaya başladı. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Çıkarttığın güç tuşu bağlantılarını yanlış yapmışsın. Sistem toplama videolarımızı izleyerek o kısmı yapabilirsin.

Önerin için sağ ol Asım Demir ancak anakarttan anakarta sistem bağlantı kabloları vb değişiyor ve benim masaüstünün sistemi baya baya eski MSI marka bir anakart modeli MS 7387.
Kabloları nasıl bağlamam gerektiği hakkında bir bilgi verir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konumları farklı olabilir, videodaki önergeleri dinle. Videoda hangi kablonun hangi sokete takılması gerektiği söyleniyor.

Merhaba başlık hatasımdan dolayı ceza yemiştim geciktim kusura bakmayın HDD yazan yere HDD led i power yazan yere power button bide diğer neydi hatırlamıyorum Power SW yi taktım bağlantıda hata olduğunu pek sanmıyorum. Aşağıda resimler var nasıl bağlayacağım konusunda bana yardımcı olabilirmisin?
1 (1).jpg
1 (2).jpg
1 (3).jpg
1 (4).jpg

Konu hâlâ güncel arkadaşlar.

Konu hala güncel arkadaşlar +++

Bende reset switch yok diğerlerini doğru olarak bağladım ancak yinede açılmadı

Konu güncel +++

Konu hala güncel +++

Yokmu bana bi çare ? Konuyu 3. kez hortlatıyorum

Power switch'e ait 2 metal arasında bağlantı yapacak şekilde bıçak tornavida benzeri bir şey ile 2 metale aynı anda dokunup çekin power tuşu da bunu yapıyor, bilgisayar çalışırsa power tuşundan gelen kabloda kopma vss vardır. Çalışmazsa power tuşu ile ilgili değildir.

Denedim çalışmadı dostum ancak psu çalışıyor güç şalterini açtığımda herzamanki gibi internet girişinin ordaki ışık saliseler içinde yanıp sönüyor her zaman olduğu gibi yani sorun sanırım psu dada değil

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı