Powerbank güç tuşuna basmadan akım vermiyor

bjkworld26

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
673
Çözümler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• AMD Ryzen 5 3600 • MSI B450M-A Pro Max • Gigabyte GeForce GTX 1060 6 GB • 240 GB Gigabyte SSD / 500GB Samsung 970 EVO Plus / 2 TB western Green HDD • Kingston Beats 16 GB 3600 MHz RAM.
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 20 binlik powerbank var elimde. Powerbank hızlı şarj vs destekliyor. Samsung Watch 6 classic saatimi şarj etmek istediğimde bağlar bağlamaz şarj olmuyor. İllaki powerbank tuşuna basmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı? Bir ara direk şarj oluyordu.
 
Akıllı saat ve kulaklık gibi düşük akımla şarj olan cihazları piyasadaki powerbankların %99’u şarj etmez. Çok kısa bir süre eder fakat sonrasında düşük akım olduğu için akımı keser. Bu cihazları şarj edenlerde düşük akım şarjı destekler diye ibare bulunur. Öyle bir powerbank lazım size, çözümü bu.
 
Akıllı saat ve kulaklık gibi düşük akımla şarj olan cihazları piyasadaki powerbankların %99'u şarj etmez. Çok kısa bir süre eder fakat sonrasında düşük akım olduğu için akımı keser. Bu cihazları şarj edenlerde düşük akım şarjı destekler diye ibare bulunur. Öyle bir powerbank lazım size, çözümü bu.

Benim powerbankım şarj ediyor. Fakat ilk mıknatısı taktığımda direk şarj olmuyor illa powerbank üzerindeki tuşa bir kere basmam gerek sonra tam dolana kadar şarj ediyor. Takarken bazen tuşa basmayı unutuyorum şarj olmuştur diye geliyorum sonra kendi kendime kızıyorum tuşa basmayı unutmuşsun diye :D özetle kablo sürekli powerbankte takılı mıknatısı saate direk takar takmaz akım devreye girmiyor. Tuşa basmadan direk şarj olsa süper olur.
 

Geri
Yukarı