Powerbank hangi adaptör ile şarj edilmelidir?

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Woyax marka 5000 mAh MagSafe powerbank aldım. Üstünde yalnızca Type-C çıkışı var. iPhone 25W adaptör ile şarj etmek cihaz sağlığına zarar verir mi? Eski 5W adaptör ile şarj etmek daha mı iyi olur? Hangi adaptörü kullanmam gerekir?

Dosya Ekleri

• IMG_0470.jpeg
    IMG_0470.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 32
Woyax marka 5000 mAh MagSafe powerbank aldım. Üstünde yalnızca Type-C çıkışı var. iPhone 25W adaptör ile şarj etmek cihaz sağlığına zarar verir mi? Eski 5W adaptör ile şarj etmek daha mı iyi olur? Hangi adaptörü kullanmam gerekir?

Hocam ben çakma Çin malı bir powerbank kullanıyorum 30k galiba. Onu 65W ile dolduruyorum şahsen ben hala patlamadım. Sorun çıkacağını sanmam. Ama daha iyi bilen biri yazarsa hiç fena olmaz.

Hocam ben çakma Çin malı bir powerbank kullanıyorum 30k galiba. Onu 65W ile dolduruyorum şahsen ben hala patlamadım. Sorun çıkacağını sanmam. Ama daha iyi bilen biri yazarsa hiç fena olmaz.
Baya bi ısındı biraz önce o yüzden danışmak istedim teşekkürler. Kullandığınız model nedir ?

Yeni iPhone adaptörü ile şarj edebilirsiniz, bildiğim kadarıyla 20W bu arada Type-C Apple adaptörü. İhtiyacı olan kadar akım çekecektir zaten 3 amper, 15W ile şarj olur dert etmenize gerek yok.
Teşekkürler.

Bayağı bir ısındı biraz önce o yüzden danışmak istedim teşekkürler. Kullandığınız model nedir?

Adaptör 67W Xiaomi orijinal, powerbank acl yazıyor. Acl 30k powerbank yazınca aynısını bulamadım.

Adaptör 67W Xiaomi orijinal, powerbank acl yazıyor. Acl 30k powerbank yazınca aynısını bulamadım.

Tamamdır buldum powerbank acl PW-15 30000MAH diye bir şey hocam.

Bi ara philips powerbankımı micro ile şarj ediyordum kullanırken type c den alıyordum. Micro powerbankı daha yavaş dolduruyordu ancak eski kullandığım başka marka poweri type c ile doldurduğumda 60 seviyelerinden aniden bittiği olmuştu.

Bir ara Philips powerbankımı Micro ile şarj ediyordum kullanırken Type-C'den alıyordum. Micro powerbankı daha yavaş dolduruyordu ancak eski kullandığım başka marka Power'i Type-C ile doldurduğumda 60 seviyelerinden aniden bittiği olmuştu.

%60'larda aniden bitiyorsa zaten ya kalitesiz bir şeydir ya da ömrünü tamamlamıştır ben 5klık bir powerbank almıştım 200TL kusur liraya zamanında, benim telefonda 5000MAh'dı normalde fullken 1 kere doldurması gereken yerde o kadar yavaştı ki hem telefon şarjı 2 saatte 20'den 30 oluyordu hem de tamamı bitiyordu. Sonra bu bahsettiğimi aldım memnunum yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı