Powerbank önerisi

Cihazlar biraz pahalı olduğu için alacağım powerbank ve şarjlara çok önem veriyorum şarjların hepsi orijinal ama powerbank konusunda hiç bilgim yok.
Endişenizi anlıyorum. Anker, baseus gibi markaları da tercih edebilirsiniz. Lakin bütçe de marka ile birlikte yükseliyor.

12000'e düşüp o kadar da fiyatın artması bir garip geldi şahsen. Attığınız nasıl

Söylemeyi unuttum. Yorumları okuyunca fark ettim. Cihazın kendisinin de hızlı şarj olması gerek. Tercih ederken Input değerlerine de dikkat etmek gerek. 5V/3A 9V/3A 12V/3A 15V/3A 20V/3.25A 65W Max değerleriyle bence alınabilir.
Ugreen bilindik bir markaydı sanki. Fiyat da iyi geldi sizce alınır mı o?
Evet ugreen iyi ve bilinir bir marka.

Söylemeyi unuttum. Yorumları okuyunca fark ettim. Cihazın kendisinin de hızlı şarj olması gerek. Tercih ederken Input değerlerine de dikkat etmek gerek. 5V/3A 9V/3A 12V/3A 15V/3A 20V/3.25A 65W Max değerleriyle bence alınabilir.

Evet Ugreen iyi ve bilinir bir marka.

Telefonumda öyle hızlı bir şarj desteği yok en fazla MacBook'da vardı sanırım 70W o da çok önemli değil. Baseus olan da 20000 mAh'mış daha güvenilir değil mi?

Telefonumda öyle hızlı bir şarj desteği yok en fazla MacBook'da vardı sanırım 70W o da çok önemli değil. Baseus olan 20000 mAh'mış daha çok şarj eder değil mi 200 lira verip onu alsam?
Ugreen de Baseus'da 20.000mHa ikisi de tercih edilebilir. Son kez bir araştırmanızı tavsiye ederim. Sorun yoksa ikisini de alabilirsiniz.

Teknik detayları yukarıda linkini verdiğim sayfalardan inceleyebilirsiniz.

Ugreen de Baseus'da 20.000mHa ikisi de tercih edilebilir. Son kez bir araştırmanızı tavsiye ederim. Sorun yoksa ikisini de alabilirsiniz.

Teknik detayları yukarıda linkini verdiğim sayfalardan inceleyebilirsiniz.

Reddit'te Ugreen acayip övülmüş. Ben de UPS'lerini görüyordum hep güvenebilirim sanırım. Bu arada bunları kullanınca cihaz garanti dışına çıkıyor mu Apple'da?

@Bedirates hocam ugreen veya Spigen şarj adaptörü de önerir misiniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı