PowerBoost 500W PSU kullanılır mı?

Rohatbabaaa

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Kalsın sistemi besliyorsa sıkıntı olmaz. Sadece verimsiz olduğu için daha fazla güç çeker, sistem tam yükte 330W istiyorsa bu 500W çeker, 80+ PSU 415W çeker 85w bir fark olur yani yaklaşık olarak tam yükte kullandığınız 1 saatte 4 kuruş fark ediyor. Normal kullanımda aradaki fark daha da düşer, saatte 2 kuruş civarı daha fazla elektrik çeker. Bozulmadığı sürece değiştirmeye gerek yok.

Kalsın sistemi besliyorsa sıkıntı olmaz. Sadece verimsiz olduğu için daha fazla güç çeker, sistem tam yükte 330W istiyorsa bu 500W çeker, 80+ PSU 415W çeker 85w bir fark olur yani yaklaşık olarak tam yükte kullandığınız 1 saatte 4 kuruş fark ediyor. Normal kullanımda aradaki fark daha da düşer, saatte 2 kuruş civarı daha fazla elektrik çeker. Bozulmadığı sürece değiştirmeye gerek yok.

Sisteme zarar verebilir mi konusuna takıldım ben. Çünkü baya bir eleştirilmişti bu PSU. Tabi bizim bir bilgisayarcı abiden aldıktan sonra araştırdım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı