M.M.A
Hectopat
Doğrudur bilgisayarı sinerji bilgisayardan aldım.Şuana kadar Psu hakkında çok bir bilgim yoktu şimdi araştırdım ve anladım sinerji bilgisayara yazı yazmayı düşünüyorum bu konu ile alakalı fakat pazar günleri açık değillermiş maalesef.. Kuzenimde de aynı bilgisayar var fakat onda hiç bir sıkıntı yok ve aramızda nerden baksak bi 40 fps fark var bu konudada PSU ın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.O PSU'yu o sistemden hemen uzaklaştırmalısın. Bilgisayarı satın aldığın yer ile görüşüp sadece PSU'yu iade etmek istediğini belirt. Sinerji Bilgisayar'dan aldığını düşünüyorum. O PSU yerine High Power Eco 500W 85+ Bronze almalısın. PSU işi şakaya gelmez. Powerboost 500W Quark merdiven altı üretim bir PSU'dur.
OCCT hakkında bir fikrim yok detaylandırabilirmisiniz,şimdi baktımda PSUya Yük bindirirsek ters tepki olurmu acaba.Ekran kartımda sıkıntı olacağını düşünmüyorum..Kuzenimdede var aynı psu fakat hiç bir ses yok,ayrıca ilk başlarda bir şey yoktu fakat 2-3 saat cs oynadıktan sonra oldu bu olay ve zaten 2-3 saat boyunca ekran kartı yükteydi...OCCT ile test eder misin? Yüksek ihtimal PSU arızası. PSU veya GPU testi yapsan yeterli. Eğer GPU testinde error sayısı artarsa ekran kartından da kaynaklı olabilir, PSU testinde direkt restart atarsa sorun PSU'dadır.
Sorun şöyleki bilgisayarın ledleri gidiyor ve fanlar duruyor.ardından1 saniye geçmeden hemen geri açılıyor pc.açıldıktan sonrada windows yeni açılıyor yani sistem kendini kısaca resetliyorLEDler gidiyorsa ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilir, WattMan hatası gibi. Bu hatada ekran ve ledler gidiyor, sadece fanlar dönüyor. Görüntü de gidiyor. Sorun bunun gibi bir şey mi?
Son düzenleme: