PowerBoost Güç Kaynağı Alınır mı?

Sıkıntı Olur Mu?

• Oy verenlerin toplamı
    40
Sistemi ben pek beğenemedim. Özellikle Ryzen sistemler de 3000 MHz altında RAM kullanımını pek doğru bulmuyorum. Tavsiyem siparişinizi iptal edin ve yeni konu açıp bütçenizi belirtin yardımcı olalım. Malum, özellikle ülkemizde para kolay kazanılmıyor. Varsın 3 kuruş fazla verin ama kaliteli bileşenler alın.

1 Saat önce İtopya’dan Bu sistemi aldım. Ama içinde güç kaynağı PowerBoost. Her yerde PowerBoost güç kaynağı alınmaz diyorlar. Sıkıntı olur mu?

Sistem bu ; BOOST-RGB-C013/Ryzen 3 2300X/Sapphire Pulse OC RX570 4G/8GB DDR4 RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Eskiden millet ne PSU'lar kullanıyordu(bakkallar sağolsun) sistemlerine kolay kolay bir şey olmuyordu. Benim önerim 1-2 sene içinde PSU değiştirmen yönünde olur. Eğer mümkünse bence anakartı B350 olarak, 2666 MHz belleği 3000 MHz belleklerle değiştirin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı