PowerBoost güç kaynağı gerçekten patlar mı?

Cidden patladığı da oluyor ama genelde patlardan kastımız bozulması ve sisteme zarar vermesi. Elektriksel hiç sorun yaşanmasa, sistem tehlikeye girmese bile stabil çalışmama, özellikle AMD kartlarda sorunlar çıkarma gibi şanslar var.

Ben aldım patlamadı falan yazanlara göre karar vermeyin. %100 sorun yaşayacağınızı iddia etmiyoruz zaten ama düzgün ürünlere göre kat kat daha fazla riskli bu markalar.

Bence iade veya satış farketmez o güç kaynağını elinizden çıkarmanın yoluna bakın ilk iş.

Öyle yapacağım.

Amcam 6 yıldır Frisby güç kaynağını dükkan led tabela aydınlatması için kullanıyor. Haftanın 6 günü ve her gün 12 saat aralıksız çalışıyor. Hiç tamir görmedi. Amcama değiş desem de ''yok be çalışıyor işte'' diyor. Tabi bu ''gidin de Frisby alın'' demek değildir. Evet klişe bir söz olacak ama çok doğru bir söz ki ''teknoloji şans işidir''. PowerBoost, Frisby gibi markalar boşuna ucuz değil. Ucuz etin yahnisi pek olur. Adam bilmem kaç bin lira sisteme veriyor. Neden bu tip markalara para verip sistemi riske atsın ki?

Bu kondansetörlerin kalitesini kim ölçmüş de %70 bozulma oranı veriliyor? Ya da bu kadar bozulmadı kesin olan bir şey nasıl piyasaya çıkma izni alabiliyor? Bu işleri bu kadar kolaymı sanıyorsunuz. En ufağından PSU yüzünden benim sistemim uçtu diye markaya dava açsan markayı perişan ederler.

Son düzenleyen: Moderatör:
- Gigabyte B450M S2H 3600 MHz (OC)
- Ryzen 5 3500X 3.6GHz.
- Gigabyte GTX 1660 Super OC 6 GB.
- G.Skill 2X 8 GB DDR4 3000 MHz RAM.
- Kıoxıa excerıa 480GB SATA 3.0 2.5" SSD (555MB okuma / 540 MB yazma)
500W bir PSU yeterli olacaktır. Görünüş ve premiumluk isterseniz FSP Hydro 500, eğer kablo tipi vs önemli değil ise FSP 500-60AHBC öneririm.

Artık şu ucuz ürün kötüdür algısının gerçekten yıkılması gerekiyor. Xiaomi de ucuz ama pahalı dediğiniz birçok markaların kalite olarak çok üstünde.

Perişan eden kim acaba? Güldüm gerçekten. Kullanıcı hatası olarak postalıyorlar geçiyorlar. Adam belitrmiyor ki dalgalanmalara şu kadar dayanıklı kesin bozulmaz diye. Kondansatörleri dandik Çin malı olduğu için tüm PSU'lardan 10kat daha riskli.

Son düzenleyen: Moderatör:
500W bir PSU yeterli olacaktır. Görünüş ve premiumluk isterseniz FSP Hydro 500, eğer kablo tipi vs önemli değil ise FSP 500-60AHBC öneririm.
Şimdi ben yeni PSU aldığımda montaj işlemi zor mudur ?

Sayı kısmında hak veriyorum kafalarından uydurup yüzde falan veriyorlar garip. Diğer konuya gelirsek en ufağından bir araştırma yaparak PSU yüzünden sistemi uçan çok insan bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…