PowerBoost güç kaynağı gerçekten patlar mı?

Elektrik kesinti olayları için akım korumalı prizlerin faydası olur mu peki? Merak ettim.

Elektrik kesintisi olayları için akım korumalı prizlerin faydası olmaz çünkü akım korumalı prizlerin amacı yüksek akımdan korumak yani içinden yüksek akım geçerken elektrik geçişini kapatmak. Apartmanların ve dairelerin şalter atması olayına benzer bir şey. Mesela yıldırım düşmesinden etkilenmemesi için gerekli olabilir. Elektrik kesintisi sorunundan kurtulmak için UPS cihazı alman lazım.

İade edebiliyor iseniz iade edin. Diğer markalara göre kalitesiz olduğunu biliyoruz. Ancak ne kadar önerilmese bile şu ana kadar sorun yaşayıp konu açan birini görmedim. 😁 İade edemiyor iseniz kullanın gitsin.
Direkt olarak kasayı iade etmeyi düşünmüyorum. Çünkü başka bir forum sitesinde kasayı kullanmış ve kasa hakkında görüşlerini yazmış bir arkadaşın konusunu okudum. Genel olarak hava sirkülasyonundan, şusundan busundan memnun adam. Ama o da PSU'sunu değiştirip kullanmış.
Bahtınız karaysa benim gibiyseniz, montajdan sonraki gün patlar o benden söylemesi 😂 😂
Allah korusun 😅

Direkt olarak kasayı iade etmeyi düşünmüyorum. Çünkü başka bir forum sitesinde kasayı kullanmış ve kasa hakkında görüşlerini yazmış bir arkadaşın konusunu okudum. Genel olarak hava sirkülasyonundan, şusundan busundan memnun adam. Ama o da PSU'sunu değiştirip kullanmış.
Kasayı iade edip PSU'suz satan bir satıcı bulabileceğinizi düşünüyorum.

Allah korusun 😅
Kasa nedir acaba?

Hocam o mantıklı işte. Kasayı iade etmeyi istemiyorsanız ilerde kesinlikle PSU'yu değiştirmenizi tavsiye ederim. Başka bir konu açıp sistem özelliklerinizi yazarsanız size daha uygun fiyatlı PSU önerebiliriz.

Kasayı iade edip PSU'suz satan bir satıcı bulabileceğinizi düşünüyorum.

Kasa nedir acaba?
O da mantıklı tabi ama ben kendi düşündüğümü yapayım.
Hocam o mantıklı işte. Kasayı iade etmeyi istemiyorsanız ilerde kesinlikle PSU'yu değiştirmenizi tavsiye ederim. Başka bir konu açıp sistem özelliklerinizi yazarsanız size daha uygun fiyatlı PSU önerebiliriz.
Bu konu üzerinden yaparsak sıkıntı mı olur ?

Gerçekten yazılanları görünce şaşırıyorum. Birisi %70 bozulacağından falan bahsetmiş. Bu dünya düzeninde %70 bozulacak olan bir ürünün piyasaya çıkabileceğini falan düşünüyor galiba. Eminim bugün bir araştırma yapılsa bu bozulma oranı %1-2 yi geçmez. Artık teknoloji eski teknoloji değil. Sene 2020. Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeyin. Tamam bu marka kaliteli marka değil, diğer markalara göre çabuk bozulur ama bu oran öyle abartacak kadar da olamaz. Ayrıca yok sistem komple gider falan gibi emin konuşanları da anlamıyorum. Kasada güç akım korumasının sadece psu da olduğunu falan sanıyorsunuz galiba. Anakartından işlemcisine kadar artık bütün parçalar akım korumalı üretiliyor. Çünkü sene "2020". Sıfırdan PSU alacak arkadaşlar tabikide gidip bu Çin markalarına para vermesinler, ama elinde bulunanlarda çatır çatır kullansınlar. İçiniz rahat olsun.

Gerçekten yazılanları görünce şaşırıyorum. Birisi %70 bozulacağından falan bahsetmiş. Bu dünya düzeninde %70 bozulacak olan bir ürünün piyasaya çıkabileceğini falan düşünüyor galiba. Eminim bugün bir araştırma yapılsa bu bozulma oranı %1-2 yi geçmez. Artık teknoloji eski teknoloji değil. Sene 2020. Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeyin. Tamam bu marka kaliteli marka değil, diğer markalara göre çabuk bozulur ama bu oran öyle abartacak kadar da olamaz. Ayrıca yok sistem komple gider falan gibi emin konuşanları da anlamıyorum. Kasada güç akım korumasının sadece psu da olduğunu falan sanıyorsunuz galiba. Anakartından işlemcisine kadar artık bütün parçalar akım korumalı üretiliyor. Çünkü sene "2020". Sıfırdan PSU alacak arkadaşlar tabikide gidip bu Çin markalarına para vermesinler, ama elinde bulunanlarda çatır çatır kullansınlar. İçiniz rahat olsun.
Hocam PSU şakaya gelecek birşey değil. İstediğinizi söyleyin. PSU'su gidip yanında birşey götürmeyen çok nadir duydum. Ya anakarttan olurlar, ya ekran kartından, ya işlemciden, yada RAM'den.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı