PowerBoost güç kaynağı gerçekten patlar mı?

Ertesi gün Donanım Arşivi "Söz konusu forumun akıllanmaz üyeleri"diye bir konu açmazsa iyidir

Yogunluktan mi sorumsuzluktan olucak hocam o 59 dk telefonda bekletip yuzunuze kapatilmasida cabasi yol yakinken itopyadan vazgeçin itopya pismanliktir sikayet vari acip yorumlari okuyabilirsiniz 5 fazla olsun saglam yerden olsun.

Her üründe bu ihtimal olduğu gibi bu markalarda da var dostum, sadece bu markalarda sorun yaşama olasılığın diğerlerine nazaran daha yüksek. Yoksa her alanın elinde patlamıyor bu markalar, 3 senedir Everest marka PSU kullanıyorum hala daha taş gibi. Üstelik çok sık elektrik kesiliyor burada yine de arızalanmadı.

Zaten her bu PSU'yu kullananın PC'si patlasaydı internet kafelerde PC kalmazdı, internet kafelerde hep bu dandik PSU'lar kullanılıyor. Bu durum biraz abartılıyor yani bana soracak olursanız.

İtopya üzerinden aldım ve hala kargoya verilmedi. Ama yarın verilmesi lazım. Şu an iptal etme şansım yok çünkü kendi hesabımdan sipariş verilmedi.

Kendim de araştırmadan kasayı Itopya dan aldığım için biliyorum, kasa size ulaştığında yanında gelen sevk irsaliyesiyle kutuyu hiç açmadan Itopya ya götürdüğünüzde sorunsuz anında iade alıyorlar. Fakat paranın hesabınıza yatması 15 günü buluyor.

Yogunluktan mi sorumsuzluktan olucak hocam o 59 dk telefonda bekletip yuzunuze kapatilmasida cabasi yol yakinken itopyadan vazgeçin itopya pismanliktir sikayet vari acip yorumlari okuyabilirsiniz 5 fazla olsun saglam yerden olsun.
İtopya ve diğer bir çok sitede sorun yaşadığım siparişlerim oldu hepsinide hallettim şans işi biraz. Telefon bekletme konusunda ise özellikle özel günlerde kesinlikle katılıyorum ulaşması bir hayli zor ama diğer günlerde bir sıkıntısını yaşamadım ben.

Bak, benden dinle.

Everest güç kaynağım patladı. Ciddiyim, dumanlar çıkıyordu ve kablolar erimişti. Üstelik bilgisayar açık bile değildi. Sadece güç kaynağının şalteri açıktı ve prize bağlıydı.

O bilgisayarım gitti. Anakartım yandı üstüne.

Kısacası, kesin patlar diyemeyiz ancak bu firmalar kalitesiz parçalar kullanıyorlar. Patlama riski veya sorun çıkarma riski daha yüksek.
Power Boost'un müşteri hizmetleri bile yok.

Her güç kaynağında patlama ihtimali var. Sadece bunlarda aşırı fazla.

Kaliteli atıyorum Silverstone güç kaynağında milyonda birse sorun çıkarma ihtimal, bunlarda 100 de 10 falan.

İtopya pişmanlıktır bu arada. İptal et.

Hocam bildigin dalga geciyor adamlar ozel gun olmasa bile yarin arayin deneyin sizde sıkıntı yasadim diyorsunuz sıkıntı yasamayi goze alip itopyadan alcagina 5 fazla versin kafasi rahat etsin.

Hocam bildigin dalga geciyor adamlar ozel gun olmasa bile yarin arayin deneyin sizde sıkıntı yasadim diyorsunuz sıkıntı yasamayi goze alip itopyadan alcagina 5 fazla versin kafasi rahat etsin.
Yukarıda da belirttiğim gibi çok fazla internet alışverişi yapan biriyim bir çok sitede sorun yaşadım itopya'da bunlardan biri. Her sorun yaşadığım firmayı bırakırsam ben kiminle iş yapacağım? Bunu sadece itopya'ya özgü söylemiyorum dediğim gibi her firma ile sorun yaşadım. Özel indirim günlerinde eziyet itopya'ya ulaşmak. Ha bu demek değil ki özel günler dışında telefon başında yatıyorlar. Her firmada olduğu gibi onlarda da sıkıntı oluyor.

Hangi site olursa olsun pireye kızıp yorgan yakmayın.

Pireye kizip yorgan yakmak mi
Hocam emin olun bir cok siteden alisveris yaptim birinde bu site kadar sorun yaşamadım musteri temsilcileri baglasan bile ukala ukala konuşur urunun günlerce gelmez ulasamazsin urununda ariza ciksa iade politiklara cok kötu ve sikayeti vari acip okuyun demek istediğimi daha iyi anlarsiniz bu kadar soruna rağmen burayi tavsiye etmek kadar sacma birsey yok genelde tavsiye edenler ya sponsor oldukları yada bedava urun almaya çalışan gençler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…