GIF oynatılamıyor maalesef.Ertesi gün Donanım Arşivi "Söz konusu forumun akıllanmaz üyeleri"diye bir konu açmazsa iyidir![]()
Yogunluktan mi sorumsuzluktan olucak hocam o 59 dk telefonda bekletip yuzunuze kapatilmasida cabasi yol yakinken itopyadan vazgeçin itopya pismanliktir sikayet vari acip yorumlari okuyabilirsiniz 5 fazla olsun saglam yerden olsun.Aldığınız hesap sahibiyle iletişime geçin ve iptal talebinde bulunun. Yarın gün içinde de arayıp kendilerine ulaşın. Biraz geç bağlanabilirsiniz ancak deneyin yoğunluktan bekletiyorlar biraz. Yardımcı olacaklardır.
İtopya üzerinden aldım ve hala kargoya verilmedi. Ama yarın verilmesi lazım. Şu an iptal etme şansım yok çünkü kendi hesabımdan sipariş verilmedi.
İtopya ve diğer bir çok sitede sorun yaşadığım siparişlerim oldu hepsinide hallettim şans işi biraz. Telefon bekletme konusunda ise özellikle özel günlerde kesinlikle katılıyorum ulaşması bir hayli zor ama diğer günlerde bir sıkıntısını yaşamadım ben.Yogunluktan mi sorumsuzluktan olucak hocam o 59 dk telefonda bekletip yuzunuze kapatilmasida cabasi yol yakinken itopyadan vazgeçin itopya pismanliktir sikayet vari acip yorumlari okuyabilirsiniz 5 fazla olsun saglam yerden olsun.
Hocam bildigin dalga geciyor adamlar ozel gun olmasa bile yarin arayin deneyin sizde sıkıntı yasadim diyorsunuz sıkıntı yasamayi goze alip itopyadan alcagina 5 fazla versin kafasi rahat etsin.İtopya ve diğer bir çok sitede sorun yaşadığım siparişlerim oldu hepsinide hallettim şans işi biraz. Telefon bekletme konusunda ise özellikle özel günlerde kesinlikle katılıyorum ulaşması bir hayli zor ama diğer günlerde bir sıkıntısını yaşamadım ben.
Yukarıda da belirttiğim gibi çok fazla internet alışverişi yapan biriyim bir çok sitede sorun yaşadım itopya'da bunlardan biri. Her sorun yaşadığım firmayı bırakırsam ben kiminle iş yapacağım? Bunu sadece itopya'ya özgü söylemiyorum dediğim gibi her firma ile sorun yaşadım. Özel indirim günlerinde eziyet itopya'ya ulaşmak. Ha bu demek değil ki özel günler dışında telefon başında yatıyorlar. Her firmada olduğu gibi onlarda da sıkıntı oluyor.Hocam bildigin dalga geciyor adamlar ozel gun olmasa bile yarin arayin deneyin sizde sıkıntı yasadim diyorsunuz sıkıntı yasamayi goze alip itopyadan alcagina 5 fazla versin kafasi rahat etsin.
Pireye kizip yorgan yakmak miYukarıda da belirttiğim gibi çok fazla internet alışverişi yapan biriyim bir çok sitede sorun yaşadım itopya'da bunlardan biri. Her sorun yaşadığım firmayı bırakırsam ben kiminle iş yapacağım? Bunu sadece itopya'ya özgü söylemiyorum dediğim gibi her firma ile sorun yaşadım. Özel indirim günlerinde eziyet itopya'ya ulaşmak. Ha bu demek değil ki özel günler dışında telefon başında yatıyorlar. Her firmada olduğu gibi onlarda da sıkıntı oluyor.
Hangi site olursa olsun pireye kızıp yorgan yakmayın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.