enes3
Hectopat
6 monütörlüDostum iki fan kâfi ama ne yapmak istediğini söyler misin? Sistem toplayacaksan bütçen nedir?
6 monütörlüDostum iki fan kâfi ama ne yapmak istediğini söyler misin? Sistem toplayacaksan bütçen nedir?
teknoqeen düşünüyorumBütçen anladığım kadarıyla 6000 TL ve monitör dahil istiyorsun. Hazır sistem istersen neler var bilmiyorum ama tek tek istersen bir şeyler toplayabilirim. Sistem tavsiyesi istemek için konu açtın mı acaba? Açmadıysan açmanı öneriyorum.
Güzel bir sistem gibi durmuyor. Ekran kartı falan iyi ama sistemin önemli parçası olan güç kaynağı ve kasa kötü. SSD markası ise meçhul. Farklı sistemlere yönelmelisin.
[/QUOTE ssd takmayıcam
Emin olmamakla beraber sistemin anakartının kötü olduğunu düşünüyorum. Hazır sistemlerde işlemci ve ekran kartı yüksek tutulduğunda anakart fiyatı dengelesin diye koyulan bir anakart gibi duruyor. Kasa ayriyeten kötü. Bu fiyata diğer sitelerden veya İtopya'dan alacaksanız da daha güzel bir sistem forumdaki arkadaşlar tarafından toplanabilir.teknoqeen düşünüyorum
Emin olmamakla beraber sistemin anakartının kötü olduğunu düşünüyorum. Hazır sistemlerde işlemci ve ekran kartı yüksek tutulduğunda anakart fiyatı dengelesin diye koyulan bir anakart gibi duruyor. Kasa ayriyeten kötü. Bu fiyata diğer sitelerden veya İtopya'dan alacaksanız da daha güzel bir sistem forumdaki arkadaşlar tarafından toplanabilir.
6 monütörlü yani 5 bilgisayarB450M S2H hocam orta segment bilgisayarlar için en iyi anakart gidip bu sisteme Tomahawk takıp 6000 TL yapmayı ben de istemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.