Powerboost PSU sıkıntı çıkarır mı?

growest

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda APU sistem topladım ve bütçe yetersizliğinden bu kasa ve PSU'yu almak zorunda kaldım. İlerleyen zamanlarda ekran kartı takacağım fakat ilk PSU'yu yükseltme gerekir mi? Bazı forumlarda sertifikasız PSU'lar sıkıntı çıkartabiliyormuş. Sistemimde; R5 3400G 8x2 3000MHz RAM B450M S2H V2 var.
Görüşlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda APU sistem topladım ve bütçe yetersizliğinden bu kasa ve PSU'yu almak zorunda kaldım. İlerleyen zamanlarda ekran kartı takacağım fakat ilk PSU'yu yükseltme gerekir mi? Bazı forumlarda sertifikasız PSU'lar sıkıntı çıkartabiliyormuş. Sistemimde; R5 3400G 8x2 3000MHz RAM B450M S2H V2 var.

Evet aşırı kalitesiz bir PSU buna bakabilirsin:

Power Boost PSU'lar sorunlu oluyor diye biliyorum. O yüzden ilk PSU değiştirmenizi tavsiye ederim.

Eğer akım korumalı priz ile kullanırsan. Sıkıntı çıkarmaz.

Bu PSU iyi midir?

Şimdilik idare edebilirsiniz ama olabildiğince kısa bir zamanda değiştirin.

O zaman ilk fırsatta değiştireceğim.

Power Boost PSU'lar sorunlu oluyor diye biliyorum. O yüzden ilk PSU değiştirmenizi tavsiye ederim.

Thermaltake iyi midir PSU'da?

Evet aşırı kalitesiz bir PSU buna bakabilirsin:

Attığım linkteki PSU iyi midir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı