PowerBoost VK-P3305B egzoz fanı bombesi

Görsel olarak herhangi bir problemim yok hocam zaten egzoz fanı olduğu için belki de yılda sadece 5-6 defa göreceğim ama soğutma konusunda da zannetmiyorum problem olacağını dediğiniz gibi.

Hocam işin kötü yanı sıfır aldım ama sarı site üzerinden aldığım için elimde fatura yok sadece garanti belgesi var.
Eski usul sizden daha yeni aldım kullanmadan bozuk çıktı diye yakararak iade etmelerini sağlayabilirim yani.

Ankara, Cebeci'de bir bilgisayarcıdan hocam ne oldu ki?
hocam çünkü bunların hepsi outlet iade ürünleri bilgisayarcının size sçylemesi gerekirdi aldığınız yeri arayın iade talep edin

hocam çünkü bunların hepsi outlet iade ürünleri bilgisayarcının size sçylemesi gerekirdi aldığınız yeri arayın iade talep edin
Hocam daha kurulum yapmadım, eğer bir problem çıkarırsa iade alacaklar mı onu bile bilmiyorum.
Eğer bombe sıkıntı yaratırsa fanı çıkarıp eski usul çekiç ya da el ile düzeltmeye çalışırım sanırım çünkü ince sac metali eğme ile bile eğiliyor.
Ek olarak ekran kartı yuvalarının sac metali bile çıkmamış hocam yani pek iade değil de outlet gibi duruyor ya da APU sistem iadesi olmuş.

Son düzenleme:
Hocam daha kurulum yapmadım, eğer bir problem çıkarırsa iade alacaklar mı onu bile bilmiyorum.
Eğer bombe sıkıntı yaratırsa fanı çıkarıp eski usul çekiç ya da el ile düzeltmeye çalışırım sanırım çünkü ince sac metali eğme ile bile eğiliyor.
Ek olarak ekran kartı yuvalarının sac metali bile çıkmamış hocam yani pek iade değil de outlet gibi duruyor ya da APU sistem iadesi olmuş.
hocam zaten outlet iade ürünleri öyle olur adam alır bakar hasar vardır geri gönderir kendi kullandığım kasada outlet benim ama sadece arka plakasında ufak boya kalkması var

hocam zaten outlet iade ürünleri öyle olur adam alır bakar hasar vardır geri gönderir kendi kullandığım kasada outlet benim ama sadece arka plakasında ufak boya kalkması var
Bugün ya da yarın montajını yapacağım hocam parçaların umarım sıkıntı yoktur da sadece bombe ile kalır problemi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı