PowerBooster PSU çok mu kötüdür?

Patlamaz merak etme :D akım korumalı prizle kullan. İlla sadece PowerBooster patlayacak diye bir kaide de yok ayrıca.
Peki güç kaynağı değişimi kolay mıdır ? Çok bağlantı noktası var. Biraz baktım 3, 4 bağlantı dışında birşey yok diyorlar ama kasama baktığımda değişim sonrası 8, 9 bağlantı yapmam gereken yerler var.

Peki güç kaynağı değişimi kolay mıdır ? Çok bağlantı noktası var. Biraz baktım 3, 4 bağlantı dışında birşey yok diyorlar ama kasama baktığımda değişim sonrası 8, 9 bağlantı yapmam gereken yerler var.

Ne yaptınız en son?

Patlama gibi durumlarda

Şu saçma sapan şeyi insanlara yaydılar, insanlar da gerçekten bomba gibi patlayacak sanıyor. Alakası bile yok.

Güç kaynağının içinde yalnızca kapasitörler şişip patlayabilir, o da bildiğiniz patlama değil. Minimal bir şey. Güç kaynağı havaya uçmayacak yani.

Ne yaptınız en son?

Şu saçma sapan şeyi insanlara yaydılar, insanlar da gerçekten bomba gibi patlayacak sanıyor. Alakası bile yok.

Güç kaynağının içinde yalnızca kapasitörler şişip patlayabilir, o da bildiğiniz patlama değil. Minimal bir şey. Güç kaynağı havaya uçmayacak yani.
Biliyorum patlama oyle olmadigini. Sadece anakarta ekran karta verecek zarar endise ediyor. Vatan pc den alacagim bir tane montajini mi sizce yanlis bir kablolama yapmaktan korkuyorum da.

Biliyorum patlama oyle olmadigini. Sadece anakarta ekran karta verecek zarar endise ediyor. Vatan pc den alacagim bir tane montajini mi sizce yanlis bir kablolama yapmaktan korkuyorum da.

Almayın boşuna. Vatan'dan alıp kazık yiyeceksiniz, üstüne geçmeye değmeyen bir model olacak.

Almayın boşuna. Vatan'dan alıp kazık yiyeceksiniz, üstüne geçmeye değmeyen bir model olacak.
Modeli soylemedim ki... hem internetten soylersem nasıl takabilirim ki!

Diger arkadaslarsa cevap verirse sevinirim. Bütçem MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE yetti. Vatan bilgisayardan alsam montajini yaparlar mı? Bilgim yok yanlis birsey yapmaktan cekiniyorum

Hem internetten soylersem nasıl takabilirim ki!
PSU'yu takmaktan bahsediyorsan dünyanın en basit işi. Hiçbir bilgin yoksa bilgisayarcıya götür taktır yine de dandik model alma.

Her kablonun yeri belli zaten, takmakta zorlanacağını dahi düşünmüyorum.

2300 TL fiyatı var orada. Şaşırtmadı. Aynı fiyata daha kaliteli modeller alabiliyorsunuz internet üzerinden alırsanız. Çok basit iş.
Iyi diyorlar ama. Fiyat olarak mı yoksa psu mi kotü?

PSU'yu takmaktan bahsediyorsan dünyanın en basit işi. Hiçbir bilgin yoksa bilgisayarcıya götür taktır yine de dandik model alma.

Her kablonun yeri belli zaten, takmakta zorlanacağını dahi düşünmüyorum.
Bilgisayarcilara da güvenemiyorum. Sehirde bilgisayar tamiri yapan tanidik da yok pek guvenemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı