Powercolor HD 6870 GTA 4 Oynarken 103 Dereceyi Gördü

ShoveN

Hectopat
Daha fazla  
JXqQDQ.png

Evet arkadaşlar resimdende görüldüğü üzere gta4'ü ultra ayarlarda oynarken ekran kartım 103 dereceyi gördü ve daha 30 dakika oynamama rağmen bu normal değildir diye düşnüyorum ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Bu arada overclock yapmadım o gpu saati ve bellek saati ayarlarına hiç dokunmadım sadece fanı %100 çalıştırmak için overdriveyi çalıştırdım

Öylede denedim fakat 15 dakika gibi bir sürede hemen sıcaklıklar 90 derece civarına fırlayıveriyor bir anormallik olması lazım internette araştırdğımda en yüksek 75 80 diye okumuştum

Sakın oyun oynama, ısı kritik seviyede.

Kasa kapagını ac hava alsın. Garantiye gotur ama bana kalırsa R9 270 veye Gtx 750 Ti alınmali guc kaynagin yeterse tabii.

Evet 4-5 ayda bir yapıyorum ama daha dün yaptım :/
Kaliteli bir termal macun alıp macunu yenilemen lazım. Inanır mısın yeni çıkan MSI'ın GTX960'ında, daha 0 cihazın soğutucusunu komple çıkartıp, haliyle daha taze olan termal macununu yenilediler ve 5 Derece farketti.

Buna rağmen, kart hala beklediğinden yüksek sıcaklıklarda devam ederse; ya kasandaki hava sirkülasyonu gerçekten kötüdür, ya da kartta donanımsal sıkıntı vardır.

Kimden söz ediyorsunuz ? O işlemi kim yaptı acaba ?
Açıkcası hatırlamıyorum. :) Bir videoda görmüştüm. Linus olabilir. (LinusTechTips)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı