Kesinlikle etki eder. Normal işlemciye uygular gibi uygulayın Alkolu yüksek bir bez ya da mendille, -soğutucuyu tamamen söktükten sonra tabii ki- GPU'nun üstünü iyice eski macundan temizleyin. Parlasın. Sonra tam ortasına bir pirinç tane büyüklüğünde, yeni aldığınız kaliteli macunu sürün ve yaymadan hemen üstüne soğutucuyu takın. -fan kablosunu PCB'ye takmayı da unutmayın, hatta ilk başta soğutucuyu sökerken de dikkat edin, elinizde kalmasın-Termal macun olayını şimdi bende merak ettim 2 senedir Sapphire 7850 ekran kartımı kullanıyorum sıcaklık konusunda hiç bir sıkıntı yok fakat yinede yenilemem gerekir mi macunu acaba ? Bu macun işlemci macunlarıyla aynı macun mu oluyor birde?
Yenileyebilirsin, kesinlikle etki edecektir. 1 yılını doldurmuş kartlarda macun yenilemenin, sıcaklık değerlerine ciddi etki ettiğini biliyordum. Bizzat arkadaşımın kartında denedik. Fakat, beni asıl şaşırtan kısım; adam yepyeni kartını, -hem de EVGA- üşenmeden söküp, termal macununu yenilediler ve gerçekten de 4-5 derece farketti.Arkadaşlar gta 4'ü minimum ayarlarda oynarken max 85 derece high ayarlarda oynarken max 100 dereceye kadar çıktı özet bu şimdi ben ne yapmalıyım termal macunumu yenileyim ?
Battlefield'ı ultra ayarlarda açıyorum,Dayz optimizasyon sorunlu bir oyun olduğu için onun ayarlarını custom yaptım mediuma yakın diyebilirim.Arma 3'de High'a yakın o da custom ayarlarda.Arma 3 de ilginç olan bir şey var,bazı serverlar fps sorunlu.Anlık takılmalar mevcut fps dropları yaşanabiliyor bazı serverlar var 2-3 tane diyebilirim arkadaşlarla giriyoruz onlarda ise aynı ayarlarda 60-75 arası fps alıyoruz ve mümkün olduğunca o serverlara girmeye çalışıyor.sorunlu olan serverlar sadece bende olmuyor arkadaşlardada oluyor.@Aolzarin Bahsettiğiniz oyunları hangi ayarlarda açıyorsunuz acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.