PowerColor HD6850 Isınma Sorunu

Osman40

Hectopat
Daha fazla  
Selamın aleyküm arkadaşlar, benim bilgisayarın ekran kartı yandı sanmıştım ama sorunu buldum. Durduk yer sadece ekran kartı 70 80 100 dereceye kadar cıkıyor, önceden böyle bir sorun yoktu yardım lütfen.
  • FX6100
  • Asus m5a78l-m lx
  • 8 GB 1333 MHz Kingston RAM
  • 1 TB Seagate HDD
  • High Power 500 w PSU
  • Powercolor HD6850 1 GB 256 bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Pc'yi temizle tozdan olabilir GPU fanları kontrol et fanlarını temizle macunu yenile.
Ekran kartının içini açtım macun kurumuş ve işlemcide ısınıyor FX 6100 önceden böyle sorun yoktu. İşlemcininde kurumuş macunu macun alıp yenilesem düzelir mi peki? Kasanın içini bugün temizledim ve toz yok hiç 3 tanede fan var 12 cm'lik.

Durduk yerde ekran kartın 70-80C'ye çıkıyorsa ekran kartı fanı çalışmıyordur. Kontrol edin.
Fanda hiç bir sıkıntı yok manuel de çalışıyor otomatikde ekran kartı boşta 60 derece hatta 70 bile oluyor. Birde 90'a hatta 100'e bile çıkıyor birden.

Fanın çalıştığına emin misin? Bu tür sorunlar genellikle fanın durmasından kaynaklanıyor.

Bilemiyorum. Aklıma başka birşey gelmiyor.
Bundan 3 hafta önce filan kasanın içine meyvesuyu dökülmüştü ve ekran kartına gelmişti. Açtım kartı macun kurumuş. Bundan olabilir mi?

Meyve suyu? Bunu önceden söylemen gerekirdi. Kasanın içine döküldüyse büyük sıkıntı var. Bundan dolayı olabilir. Ne yapacağını bilmiyorum. Geçmiş olsun.
Diğer parçaları kontrol ettim tek tek sıkıntı yok gibi ekran kartım sürekli ve birden aşırı ısınıyor. Sıkıntı tek ekran kartında gibi ama bilmiyorum, ne yapacağım?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı