Powercolor R9 280X 3GB 384biT 1 Yıl Garantili

Daha fazla  
Ekran kartıma gözüm gibi baktım. Tertemiz O.C yapılmamış ergenlik kız gibi diyebilirim çünkü rem 4 gb olduğu için pek oyunlarda kullanmadım. Son zamanlarda sadece günde 2-3 saat fifa 15 takıldım hepsi o. Resimleri de yükleyeceğim. N68 Vs3 Fx anakartım ddr3 klasmanında en kalitesiz anakartlardan ve ben oyun oynamak istiyorum açıkçası. Kırılmış Ps3 veya Xbox Slim ile takas yapmak isterim. 850W Coolermaster m2 silence pro power supply de var yanında verebilirim yeter ki oyun konsolu kaliteli olsun. Haricinde kartın ve power'ın birlikte talep ettiğim ücreti 800 TL'dir. Takasta üstüne para veremeyeceğimi dikkatle belirtmek isterim. Çünkü maliyeti emin olun sizin maliyetinizi de geçmiştir. Üstelik ikisinin de tüm aparatları alındığı gibi eksiksizdir. Ekran kartının koruma kapakları ve cross fire kablosu ve diğer aparatı hiç kullanılmamış kutusundadır.Ekran kartımın linkinden ürünleri görebilirsiniz.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet,...

Eger isterseniz elimde 2 adet steam hesabi var toplam degerleri 700tl veya daha fazla ilgilenirseniz konuya cevap yazin ben iletisim adreslerimi veririm.

Kırık Değil

Dosya Ekleri

• P040415_14.52.jpg
    P040415_14.52.jpg
    494,5 KB · Görüntüleme: 366
Eğer almak isterseniz 20 hero eksik 40 adet skin(ruh bekçisi de var) altın 4'den gümüş 5'e düştü lol hesabı verebilirim.HD 5450 ekran kartı verebilirim.Birde 2 adet steam hesabı tabiki eğer almak istiyorsanız.Mail: frbgrt@hotmail.com.tr telefon numaram:05425654199

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı