Çözüm Powercolor R9 285 oyunda takılmalar ve FPS düsmesi sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

snoop dogg

Hectopat
Katılım
30 Ekim 2015
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar, benim yasadıgım problemi cogu kişi yasıyor ve zaman içerisinde kullanım süresine baglı olarak cıkan bir problem ve cözümü cok basit, biraz teknik pratigi olanlar yapabilir, sorun mosfet sogutucusunun altında bulunan termal bant, mosfetler ile hava temasını engelliyor ve ısınma ve soguma farkından dolayı terleme yapıyor. Terleme yapıyor ve mosfetlerin etrafını ıslatıyor. Mosfet sogutucusunu dikkatlice söküyoruz ve etrafındaki ıslaklıgı güzelce kuruluyoruz, sonra mosfet sogutucusunun üzerindeki termal bandı bir bıcak yardımıyla hasar vermeden tek parca halinde cıkarıyoruz, termal bandı mosfetlerin ölcüsünden biraz daha kücük olacak sekilde kesip mosfetlerin üzerine yapıstırıyoruz ( yapıştırıcı kullanmaya gerek yok üzerine hafif bi sekilde bastırdıgınızda yapısır ) sonra üzerine sogutucuyu takıyoruz, hepsi bu kadar.
 
Ceza almak sorun değil. Sadece buradaki arkadaşlara deneyimlerimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum. Dün bir konuya cevap yazamadım ceza aldığım için büyük ihtimalle sorun yaşayan arkadaşın ana kartı yandı. Belki benim edindiğim ufak bir tecrübe ile yardımcı olabilirdim.

Benzer bir problem yaşamıştım.
 
selamlar hocam mosfetin falan ne olduğunu bilmiyorum bunun videolu bir anlatımı falan var mı acaba aynı ekran kartı bendede var ve cs go oynarken 1 saniyelik donmalar oluyor yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı