POWERCOLOR R9 290 veya ASUS GTX770

Gtx780 örneğini performans/fiyat karşılaştırması için yazmıştım karışıklık olmuş özür dilerim, üstünde durduğum kartlar daha çok gtx 770 , r9 280x toxic idi lakin toxic stok bulmak epey sorun herkes toxic arıyor hehe bu yüzden gtx 770 e dönüş yapmıştım.
Edeclaw'ın mesajı üzerine Asus R9 280x Rog Matrix buna da baktım ama bunda da stok sorunu var.
r9 ların yeniden stoklara gireceği tarihi bilsem bekleyebilirim zamana bağlı olarak ama belirsizlik gtx 770 e çekiyor beni.

Alacağın parçalar, bütçen ve ne tür oyun oynadığını söyler misin?

Her tür oyun oynuyorum MMO dan FPS ye kadar.
RAM / HDD / Anakart mümkün mertebe elimdekileri kullanmayı düşünüyorum.

Kasa/PSU
CPU
GPU

Bunlar alınacak, stok fan dışında hali hazırdaki phenom II Black edition 965 ten memnunum ama 1000tl + bir ekran kartına yakışmaz bu yüzden anakarta da uyduğu için 8320 düşündüm, okuduğum kadarıyla sadece oyun oynanıcak bir sistemde fx6300 bile yeterli geldiği söyleniyor ama bilgili olmadığım bir konu bu yüzden 8320 düşündüm ama şart değil elbette.

En sıkıntılı parça ; Ekran Kartı.

Gtx 770 ve r9 280x arasında çok gidip geliyorum. Tamam gtx 770 alıyorum dedikten sonra bile r9 280x lerde kalıyor aklım. En başta bir bütçem yoktu gtx 780 e kadar çıkıcaktım ama hatundan inceden rest yedik. Şimdilik gtx770 fiyat seviyelerinde geziniyorum, olurda aradaki farka çok çok fazla değer dediğiniz bir kart çıkarsa 1 hafta trip çeker onu alabilirim.

Online oyunları daha çok oynuyorsan dediğimi dikkate almalısın diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…