PowerColor Radeon HD 7770 PCS+ GHz Edition m i? XFX Radeon 6790 mi ?

serhat101

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba foruma biraz önce kayıt oldum Technopatı uzun bir süredir takip ediyorum Recep Beyin videolarını olsun vs ama foruma üye olma fırsatım olmamıştı :D.Benim sizden birkaç soruma cevap vermenizi istiycem,Ben şuan PowerColor Radeon HD 7770 PCS+ GHz Edition ekran kartını kullanıyorum.600watt 80+ Bronz sertifikalı codegen güç kaynağına sahibim ama ekran kartımı XFX Radeon 6790(Çift fanlı olan versiyonu) ile değiştirmeyi düşünüyorum XFX Radeon 6790 nasıl bir karttır ?,Benim kartım dahamı iyidir ?,Oyunlarda daha iyi FPS alırmıyım ? :D

Şuanki kartımın özellikleri Stock halinde kullanıyorum herhangi bir O.C. işlemi uygulamadım.

• Birde İşlemci : FX-4100 3.6Ghz
  • Anakart : Gigabyte 970A-UD3
  • Ram : Kingston HyperX 8gb 1333mhz
  • HDD : Seagate 500gb + Seagate 250gb x2 (Sanırım 7200rpmdi)
  • İşletim Sistemi : Windows 8 Pro x64

Sistemim genel olarak böyle SSD almayı düşünüyorum ama malum hayat şartları maddi olarak biraz daha rahatlıyım o zaman sizden tekrar yardım isterim. Şimdiden Teşekkürler, Eğer unuttuğum birşey varsa yazarsanız eklerim.Konuyu yanlış yerer açtıycam özür dilerim :) Malum acemilik :)

Senin kartın kesinlikle daha iyi. 6790 eski seri bir kart. İlla değiştircem diyorsan 6790 değil 7790 al.

Teşekkür ederim verdğiniz cevaplar için. 128bit olması beni değiştirmeye yönelten sebeplerden bir tanesiydi ama siz bunla olumsuz veya olumlu yorum yapmamışsınız. Ama bellek hızı ve gpu hızı olarak gayet yeterli gelmişti. HD 7790 baktım onu almak yerine 7850 almayı düşüyorum konunun başında dediğim gibi maddi durumlar iyileşince alırım belkide daha iyi bir kartada bakabılırim. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.

Söylediğim gibi elindeki kartını değiştirmene hiç gerek yok. Ayrıca daha az güç tüketen bir kart senin kartın. 7850 ye bakma derim direk Gtx 650 Ti boost al.

HD 4770 efsanesinin devamıdır 7770 :) düşük güç tüketimi yerinde performans tam bir F/P kartı. İlla değiştireceksen en az 7850 yada 7870 olmalı sendeki kartın üstüne...

Hayır kötü bir kart olduğu için söylemedim. Ondan daha performanslı ve aralarında uçuk bir fiyat farkı yok.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı