PowerColor Red Dragon RX580 ısınır mı?

Bütçe
4000 Türk Lirası
Anladım öncelikle teşekkürler yorum yaptınız. Babam bilgisayarcı olsa ona bile güvenmem bu arada :D Bence kullanmadığımız ekran kartını modelini sırf yok iyi markadır şöyledir diye söylemek bence yanlış olur. Şimdi siz iyi diye önerdiniz arkadaş aldı ama sıkıntı yaşadı ne olacak? Ben yaşadığım durumu yukarıda anlattım.
Ona bakarsak geçen birine gtx 1650 alın dediler arkadaş kartı almış ısınma sorunu yaşıyordu konuyu bulamadım buraya yapıştıracaktım neyin ne olcağını bilemeyizki.

Ona bakarsak geçen birine gtx 1650 alın dediler arkadaş kartı almış ısınma sorunu yaşıyordu konuyu bulamadım buraya yapıştıracaktım neyin ne olcağını bilemeyizki.
Tamam katılıyorum neyin ne olacağını bilinmez ama sonuçta ekran kartı alıyoruz bir anlık heves ile aceleye gelmemesi lazım arkadaş ne güzel konu açmış araştırıyor. Sadece burası ile de sınırlı kalmaması lazım başka kaynaklar videolara da bakılabilir. Ayrıca o arkadaş genel ısınma sorunlu bir modeli aldıysa normal olabilir. Misal benim kart XFX RX 590 genel olarak ısınma sorunu var bu modelin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı