Elektronik PowerColor RX 7700XT 16.299 TL

• Konuyu başlatan bluerr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 3.186
O paraya 4060 Ti 16 GB varken yüzüne bakmayacağım bir kart. Kas gücü konusunda da iyi bir kart değil 6700 XT varyantı. Teknoloji konusunda da çok geride ve güç tüketimi de çok fazla.

O paraya 4060 Ti 16 GB varken yüzüne bakmayacağım bir kart. Kas gücü konusunda da iyi bir kart değil 6700 XT varyantı. Teknoloji konusunda da çok geride ve güç tüketimi de çok fazla.

Aynı paraya ortalama %25 güçlü bir kartın yüzüne bakmamak neden :)

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En ucuz 4060 Ti 16 GB 17.000 TL yalnız. 6700XT varyantıda değil aradaki kas gücü farkı fazla. 4070 Ti Super ile 4080 Super arasındaki gibi bir fark var. Hatta daha fazlası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

6700XT ayarında mı cidden mi? rx7600xt ile karıştırıyorsunuz.

Desktop Screenshot 2024.10.09 - 12.27.25.78.png

Son düzenleme:
Aynı paraya ortalama %25 güçlü bir kartın yüzüne bakmamak neden :)

Kaynak:

Harcadığı güce bak arasında 70-80W var. Ayrıca DLSS'yi açarsan 3-4 kat daha fazla performans elde ediyosun.

Harcadığı güce bak arasında 70-80W var. Ayrıca DLSS'yi açarsan 3-4 kat daha fazla performans elde ediyosun.

O sırada nerdeyse her oyunda açılabilen AFMF 2'nin attığı bakış.

O sırada nerdeyse her oyunda açılabilen AFMF 2'nin attığı bakış.

Her oyunda açılabilmesi iyi olduğunu göstermez hocam. Fena bir şey değil elbette ancak DLSS'in yanına koyulabilecek bir şey değil asla. FSR 4 anca DLSS 3.0'a yaklaşacaktır ama o zaman da DLSS 4 çıkacak haliyle arada hep keskin bir fark olacak.

AFMF 2 dediğim gibi kesinlikle kötü değil ancak öyle ahım şahım bir şey de değil maalesef hele ki söz konusu NVIDIA Frame Generation olunca ki daha kalite mevzusuna bile girmiyorum. Yani AMD'yi sadece kas gücünde övebiliriz onun haricinde yazılımsal konuda pek iyi değiller kendileri de biliyor.

Her oyunda açılabilmesi iyi olduğunu göstermez hocam. Fena bir şey değil elbette ancak DLSS'in yanına koyulabilecek bir şey değil asla. FSR 4 anca DLSS 3.0'a yaklaşacaktır ama o zaman da DLSS 4 çıkacak haliyle arada hep keskin bir fark olacak.

AFMF 2 dediğim gibi kesinlikle kötü değil ancak öyle ahım şahım bir şey de değil maalesef. Yani AMD'yi sadece kas gücünde övebiliriz onun haricinde yazılımsal konuda pek iyi değiller kendileri de biliyor.

FSR 4.0 al (yapay zeka) tabanlı olacak. O yüzden DLSS seviyesine yaklaşacaktır. İkinci olarak AFMF 2 gayet iyi bu arada. Kullanıcılar beğeniyor. İnceleme yapan kanallarda var gayet iyi diyor. Kendimde 2023 de betadayken test etmiştim. O zaman bile iyi-kötü akıcılığı artırıyordu. Üstelik FSR gibi görüntüyü bozmuyor. Siz kullanmıyorsunuz anlaşılan o yüzden sağdan soldan duyduğunuz yorumlarla konuşuyorsunuz.

Redditten alıntıdır.
Cyberpunk'ta denedim. 130 fps rt ultra xess ile 7900xt'de dengelendi. Çok iyi, dürüst olmak gerekirse çok şaşırdım. Normalde kare üretmeyi sevmem, ancak giriş gecikmesi fark edilebilir değil. Oyunu 100 fps'nin üzerinde tutmak için ayarlarınızı optimize ettiğinizde çok daha iyi hissettirdiğini söyleyebilirim. Genel olarak rt'yi hiç sevmedim ve raster'ı tercih ettim, ancak afmf2 ile artık tek oyunculu oyunlar için rt'yi artırıyor olabilirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı