İyidir. Hazır sistemin linkini atın inceleyelim.
İyidir. Hazır sistemin linkini atın inceleyelim.
Hocam yani buralara kadar 2bin koy 3 k daha koy gibi şeylerle geldim yeter bence bu kadar çıktığım son attığım nasıl sizce indirim kaplanı olan ventovg20al 750w ile değişinceIyi ama bence üstüne 2k daha koy Gaming Genden işlemcinin 7600 olanını al. Güvenilir site ve yanında bir adet kule tipi soğutucu da yolluyorlar
Hocam yani buralara kadar 2bin koy 3 k daha koy gibi şeylerle geldim yeter bence bu kadar çıktığım son attığım nasıl sizce indirim kaplanı olan ventovg20al 750W ile değişince.
7700xt 12gb olacak o yanlis atmışımSon attığın 4070S'li sistem gayet alınabilir duruyor bana göre.
Hocam ince hesap bilmediğim bir site ama hiç güven vermedi. Ekran kartına 4070 super yazmışlar ayrıca özellikler adam aklı yazmıyor ram ve ssd'nin modelleri ne anakart ne yazmıyorHocam yani buralara kadar 2bin koy 3 k daha koy gibi şeylerle geldim yeter bence bu kadar çıktığım son attığım nasıl sizce indirim kaplanı olan ventovg20al 750w ile değişince
Site daha demin buga girdi bende bir anda 4070superli sistem 24k olduHocam ince hesap bilmediğim bir site ama hiç güven vermedi. Ekran kartına 4070 super yazmışlar ayrıca özellikler adam aklı yazmıyor ram ve ssd'nin modelleri ne anakart ne yazmıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.