PowerColor RX 7700XT iyi mi?

• Konuyu başlatan bbnoS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.838

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
PowerColor Radeon RX 7700 XT 12 GB 192bit GDDR6 ekran kartı nasildir arkadaşlar hazir sistemde var iyi mi sizce?

İyidir. Hazır sistemin linkini atın inceleyelim.

İyidir. Hazır sistemin linkini atın inceleyelim.
Böyle bi sistemde buldum ayni özellikler bin TL daha az fiyatı.

Iyi ama bence üstüne 2k daha koy Gaming Genden işlemcinin 7600 olanını al. Güvenilir site ve yanında bir adet kule tipi soğutucu da yolluyorlar

Iyi ama bence üstüne 2k daha koy Gaming Genden işlemcinin 7600 olanını al. Güvenilir site ve yanında bir adet kule tipi soğutucu da yolluyorlar
Hocam yani buralara kadar 2bin koy 3 k daha koy gibi şeylerle geldim yeter bence bu kadar çıktığım son attığım nasıl sizce indirim kaplanı olan ventovg20al 750w ile değişince

Hocam yani buralara kadar 2bin koy 3 k daha koy gibi şeylerle geldim yeter bence bu kadar çıktığım son attığım nasıl sizce indirim kaplanı olan ventovg20al 750W ile değişince.

Son attığın 4070S'li sistem gayet alınabilir duruyor bana göre.

Düzenleme: Ekran kartını 7700XT yapmışsın ona dikkat etmemişim ama yine de fena değil.

Hocam yani buralara kadar 2bin koy 3 k daha koy gibi şeylerle geldim yeter bence bu kadar çıktığım son attığım nasıl sizce indirim kaplanı olan ventovg20al 750w ile değişince
Hocam ince hesap bilmediğim bir site ama hiç güven vermedi. Ekran kartına 4070 super yazmışlar ayrıca özellikler adam aklı yazmıyor ram ve ssd'nin modelleri ne anakart ne yazmıyor

Hocam ince hesap bilmediğim bir site ama hiç güven vermedi. Ekran kartına 4070 super yazmışlar ayrıca özellikler adam aklı yazmıyor ram ve ssd'nin modelleri ne anakart ne yazmıyor
Site daha demin buga girdi bende bir anda 4070superli sistem 24k oldu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı