PowerColor RX570 nasıldır?

6000 TLYE PC

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün GameGaraj'da dolaşırken ekran kartı gördüm. Sistemin ekran kartını PowerColor RX 570 8 GB 256 Bit yapmayı düşüyordum. Maalesef bilmediğim bir marka olduğu için araştırmaya başladım. PowerColor RX 570 alınır mı?

Sistemin linki:Pollux 3TD | Game Garaj

Unutmayın ekran kartı kısmına basıp PowerColor RX 570 8 GB 256 Bit'i koyun sistem nasıl oluyor?

Merhaba bugün GameGaraj'da dolaşırken ekran kartı gördüm. Sistemin ekran kartını PowerColor RX 570 8 GB 256 Bit yapmayı düşüyordum. Maalesef bilmediğim bir marka olduğu için araştırmaya başladım. PowerColor RX 570 alınır mı?

Sistemin linki:Pollux 3TD | Game Garaj

Unutmayın ekran kartı kısmına basıp PowerColor RX 570 8 GB 256 Bit'i koyun sistem nasıl oluyor?
Stok yok :(

Peki stokta olduğu zaman alınabilir mi sence?

Alınır hocam ama stok için gece gündüz kontrol etmen gerekir, direkt bitecektir çünkü. Firmanın da o ekran kartını stoğa koyacağını zannetmiyorum. Sadece o ekran kartı mining yüzünden 5000TL gibi fiyatlardan satılıyor 2.eli bile.

Alınır hocam ama stok için gece gündüz kontrol etmen gerekir, direkt bitecektir çünkü. Firmanın da o ekran kartını stoğa koyacağını zannetmiyorum. Sadece o ekran kartı mining yüzünden 5000TL gibi fiyatlardan satılıyor 2.eli bile.
hocam diyelim stoğa gelmedi bana valorant için ekran kartı işlemci önerebilirmisin ?

ama akıcı bir şekilde oynatıcak beni

RX550 veya GTX1050 Ti şimdilik işini görür.
Hocam 1050 Ti fiyatını haketmiyor bence

Bana kalırsa RX 550 de fiyatını hak etmiyor

Hocam 1050 Ti fiyatını haketmiyor bence.

Bana kalırsa RX 550 de fiyatını hak etmiyor.

Hocam 2.el 900TL'ye bir OEM RX 460 alın Valorant GTA 5 tarzı oyunları akıcı bir şekilde oynatır stoklar gelene kadar idare eder.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı