PowerLine adaptör nasıldır?

Hocam kullandığınız model nedir? Speedtest sonucunuzu da atar mısınız? Özellikle indirme/yükleme esnasındaki gecikme değerlerinizi bekliyorum. İnternet paketiniz nedir? Çamaşır makinesi vb. cihazlar çalışırken oluşan parazitten powerline'ınız etkileniyor mu?
Her iki modelde de priz olanı kullanıyorum ayrıca wi-fi desteği de mevcut.

Paket olarak da 100 Mbps'ye kadar. Kablolu bağlantı da hız kaybı neredeyse yok. Kablolu olarak 75 Mbps alırken kablosuz olarak da 72-73 gibi değerler veriyor. Parazit konusunda da bir sıkıntı yaşamadım ancak elektrik tesisat kalitesi de önemli diye düşünüyorum.

Her iki modelde de priz olanı kullanıyorum ayrıca wi-fi desteği de mevcut.

Paket olarak da 100 Mbps'ye kadar. Kablolu bağlantı da hız kaybı neredeyse yok. Kablolu olarak 75 Mbps alırken kablosuz olarak da 72-73 gibi değerler veriyor. Parazit konusunda da bir sıkıntı yaşamadım ancak elektrik tesisat kalitesi de önemli diye düşünüyorum.
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Ping durumu nasıl acaba? Oyunlarda özellikle ethernet ile bağlıyken performansını merak ediyorum.

Ping olarak da çok bir kayıp yok ama siz yine de güzelce araştırın.
Hocam size zahmet bana şu kısmın fotoğrafını atabilir misiniz ya da yazabilir misiniz?
1746132268224.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı