Onun problemi temizlik için söküp takarken bir yerinde arıza oldu, yoksa o makinelerde durduk yere arıza olmaz ama oluyorsa da biraz zor düzelir. En mantıklısı elden çıkarmak... Ekranı güzel gerisi hikaye .. Zaten sistem güncellenmiyor yeni programların çoğu uyumsuz "hemen hemen" tamamı... Teknoloji olarak PowerPc işlemciler terkedilmiş ortada bırakılmıştır. Birkaç Linux distrosu PowerPC işlemciyi destekler, mantık onu tarihe gömmekten yanadır...
@Murat5038@Huracan söylediklerinizi deneyeceğim. @talatimac gerçekten programların uyumluluk sorunu çok büyük.. Zamanında uygun flash player bulamadığım için youtube' a bile giremiyordum. Allah'tan HTML5 e geçtilerde youtube a girebildim..
@Murat5038@Huracan söylediklerinizi deneyeceğim. @talatimac gerçekten programların uyumluluk sorunu çok büyük.. Zamanında uygun flash player bulamadığım için youtube' a bile giremiyordum. Allah'tan HTML5 e geçtilerde youtube a girebildim..
Bunları sırasıyla denedim. Command + R: Bilgisayar siyah ekranda kalıyor ve fanlar da birden bire hızlanmıyor yani olması gerektiği gibi çalışıyor. Güvenli Mod: Fotoğraftaki ekran çıkıyor.Herhangi bir şey yazamıyorum. USB ler mi iş görmüyor yoksa bilgisayar mı tam o anda donuyor anlayamadım. Toplam 2 kez denedim hep aynı sonuç..
Command + V: Ekran ektedir.
Resimdekiler sürücü ve yazılım problemleri olduğunu gösteriyor. Format atın. Ayrıca firmware güncel değil gbii formattan sonra açıldıktan sonra firmware güncellemelerini kontrol edin.