PowerMac G5 açılırken çıkan ekran

ekranı kırık bir tane g5 ekranlı modelim var onu tamir edebilmek için araştırma yapmıştım.
Anakart üzerindeki kondanstörler değer kaybedince bu şekilde saçmalama yapıyormuş.

Hocam, attığın firmware update linki, 1.8 GHZ için geçerli. @UtkuGuldagli 'in bilgisayarı ise 2.5 GHZ. Sıkıntı yapmasın?
Evet sıkıntı yapar. G5'in bir sürü modeli var tanımı da kolay değil ki sitedeki veriyle bilgisayardaki veri tutmuyor. Önceki firmwarelerde 1.8, 2.5 tanımı olamayınca ona dikkat etmedim. Güncel maclerde sadece tarihine bakarak bulunabiliyor firmwareler.
Haliyle mac kullanmadığımdan bu kadar hata olabilir. Bilen kişiler uyarsın işte böyle Kesin emin değilsem zaten üstelemem gördüğün gibi.
Kısaca son sürüm firmware kullanıyor.

Hocam şu an ben de bir Mac kullanıcısıyım. Mac bilgisayarlar ile sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardımcı olmayı seviyorum.

Abi bu ekran bazen işe yarar. Bununla ilgili efsaneler var. Örneğin o ekrana "blink-screen(?)" yazarsanız ekran siyah beyaz olup tekrar eski olaya dönüyor.

Tam Mac'i gömmeden belki çalışır.

Ama Pearpc ile bilgisayardan PPC Mac'i taklit ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…