Bilmiyorum hocam eğer kabul etmezsem normalde nasıl güncelleniyor.PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz?
Düzenleme: Ayrıca anladığım kadarıyla sözleşmeyi kabul etmemişsiniz. Karşınıza başlangıçta bir uyarı çıkacak ve y yazıp Enter'a basıcaksınız.
PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz?
Düzenleme: Ayrıca anladığım kadarıyla sözleşmeyi kabul etmemişsiniz. Karşınıza başlangıçta bir uyarı çıkacak ve y yazıp Enter'a basıcaksınız.
PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz?
MicrosoftStore daki PowerShell uygulamasında da aynı hatayı veriyor.Winget source reset --force deneyip daha sonra yukarıdaki mesajdakini dener misin?
Eki Görüntüle 1973007
Yazılımların listesi geldi, evet hayır geldi, sonra gene bu ekran hocam.
Microsoftstoredaki PowerShell uygulamasında da aynı hatayı veriyor.
Hocam evet sorunsuzca çalışıyor ama benim başka bir sorunum var bazı güncellemelerde bir tuşa basmadan yüklemiyor.Son olarak winget upgrade --all --accept-source-agreements --accept-package-agreements diyerek deneyin. Bir de Windows sürümünü öğrenebilir miyim?
Hocam evet sorunsuzca çalışıyor ama benim başka bir sorunum var bazı güncellemelerde bir tuşa basmadan yüklemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.