PowerShell komutundan sonra PC açılmıyor

ertgrl3858

Centipat
Forza Horizon 4 oyunum orijinal sistemimde orijinal ama bu uygulama açılamıyor hatası almıştım. Sonra bu siteden bu hatanın çözümüne dair bir yönteme başvurdum. Yöntem şöyleydi ikisini de yaptım.

Temiz kurulum öneririz her zaman. Yükseltme ile yükleme yapıyorsanız eğer bu tarz sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.
Çözüm:
Çalıştıra "wsreset.exe" yaz ve enter de.
Bu işe yaramazsa bunu dene:
Windows arama butonuna "Powershell" yaz. Bir pencere açılacak. "powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML" kodlarını yazdıktan sonra sistemi yeniden başlat. Sorunun çözülmesi lazım.

İkinci PowerShell bölümünü yaptım restart verdim ama PC açılmıyor yani sürekli BIOS'a girmek için delete tuşuna basın ekranı gelip restart veriyor sürekli. Ekran kartına vs zarar verir diye de uzun süre bekleyemiyorum ama rahat 10 15 kez tekrar başlattı hiç gelmedi. İçinde de önemli dosyalarım var direkt format atamıyorum, lütfen bir yol gösterin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela USB diyelim takıp format değil de onarım falan gibi bir seçenek mi gelecek karşıma o şekilde mi yapacağım?
Dil seçiminden sonra ileri diyince "Bilgisayarınızı onarın" kısmına basacaksınız.

Onarma veya sistemi geri yükleme başarılı bir sonuç vermedi ne yazık ki sorun hala devam ediyor. Windowsu sıfırlama seçeneği de mevcut değil.

O halde Pardus imajını bir USB belleğe yazdırın ve boot edin ardından gelen seçeneklerden "Pardus Çalışan" seçeneğini seçin ve kurulumsuz olarak sistemi başlatın bu şekilde dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.

Dosyaları kurtardıktan sonra tekrar Windows 10 belleğe yazdırarak temiz kurulum yaparsınız.

TÜBİTAK tarafından geliştirilen Linux tabanlı yerli işletim sistemi. Fakat bunu kurmayacaksınız dediklerimi yaparsanız basitçe anlatacak olursam USB üzerinden çalışan bir işletim sistemi ile dosyalarınızı kurtaracaksınız. Live USB mantığı yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı