PoyrazNet ve MerkürNet nasıldır?

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Bu iki internet servis sağlayıcısından birini kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ediyorum. Müşteri hizmetleri nasıl? Bir sorun olduğunda nasıl hareket ediyorlar? Sadece bilgi sahibi arkadaşlar cevap versin ve rica ediyorum TurkNet falan önermeyin.

PoyrazNet kullandım merkezi gölcük'te bende gölcük'te oturmama rağmen akşamları hız yavaşlaması oluyor. Özellikle maç aksami 200 megabit internet 1 megabite düşüyor.
Şimdi bu durumun altyapı kaynaklı olmadığından emin misiniz?

Şimdi bu durumun altyapı kaynaklı olmadığından emin misiniz?

Çok net bir şekilde eminim evimde GPON denilen fiber hat var birçok firma kullandım sadece poyrazda sıkıntı oldu. Sonunda TTNET'e döndüm çok para veriyorum ama hız sabit oluyor. Bulunduğum bölge yoğun bir bölge değil 10 senedir hiç internet kesintim veya hız sorunum olmamıştı. Tabii TTNET'in çok pahalı olması ayrı bir durum.

Ayrıca şu an poyrazin fiyatları zaten çok yükseldi bence mantıklı bir tercih değil.

Çok net bir şekilde eminim evimde GPON denilen fiber hat var birçok firma kullandım sadece poyrazda sıkıntı oldu. Sonunda TTNET'e döndüm çok para veriyorum ama hız sabit oluyor. Bulunduğum bölge yoğun bir bölge değil 10 senedir hiç internet kesintim veya hız sorunum olmamıştı. Tabii TTNET'in çok pahalı olması ayrı bir durum.

Ayrıca şu an poyrazin fiyatları zaten çok yükseldi bence mantıklı bir tercih değil.
75 mbps hızı 170 TL'ye veren başka daha iyi bir internet servis sağlayıcısı söyleyebilir misiniz? 50 mbps de olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı