mehmetburakduman
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Dün gece 3.30'da Apple Türkiye ürünlerine büyük bir zam uyguladı. Yakın zamanda yeni bir iPad almayı planlıyorken zam yapılınca gece eski fiyattan pozitif teknoloji üzerinden 8.3 inç ekrana sahip iPad mini aldım. Kart limitlerim uygun olmadığı için 2 kart ile ödeme imkanım vardı bu yüzden parçalı ödeme yöntemine başvurdum. Siparişi oluşturdum ve uyudum (parçalı ödeme yönetimde bütün bakiyeyi kapatmak için verilen süre 24 saat).sabah kalkar kalkmaz ödemeyi tamamlamak için pt.com.tr'yi açtığımda sitede akşam 17.00'a kadar bakım olduğunu gördüm. Bunun üzerine mail olarak kendileri ile iletişime geçtim. Siparişimin ödemesini tamamlamak istediğimi. Kendileri bana siparişin 'ödeme eksikliği' sebebiyle siparişin iptal edildiğini söylediler. Ödeme eksikliği diyebilmeleri için şunların olması gerekli; sipariş oluşturulmasının üzerinden 24 saat geçmiş olmalı, müşteri hizmetlerinin arayıp onay alması ve bunun üzerine iptal etmeleri gerekiyor. Bunların hiçbiri olmadan siparişin üzerinden 7 saat geçmesine rağmen böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Kendileri site açılınca tekrardan alabilirsiniz diye akıl verdiler bana. Forum üyeleri ile bu can sıkıcı durumu paylaşmak istedim. Bu durumu tüketici hakem heyetine taşıyacağım. Gelişmeler oldukça konu güncel kalacaktır.